fbpx

Ajankohtaista

20.10.2017

Uutuus: Inaria SlideLine -liukuovet

Inaria tuo jälleen uusinta teknologiaa liukuovikalusteisiin. Nyt voit viimeistellä juuri toiveittesi mukaan valmistetut Inaria-kalusteet SlideLine-liukuovilla, jotka liikkuvat äänettömästi ja uskomattoman pehmeästi. Saksalaisen Hettichin edelläkävijätekniikka yhdistettynä Inarian monipuolisiin materiaalivaihtoehtoihin nostaa suomalaisten kotien ja toimistojen kalustuksen jälleen uudelle tasolle.

Kuten muutkin Inaria-kalusteet, myös SlideLine-liukuovikaapit voit suunnitella väreiltään ja materiaaleiltaan makusi mukaisiksi. Pehmeäliikkeiset SlideLine-liukuovet hidastuvat automaattisesti sulkeutuessaan. Halutessasi saat kalusteen alakiskot huomaamattomasti runkoon integroituina. Täydellinen valinta siis eteisen ja makuuhuoneen säilytysratkaisujen lisäksi vaikkapa keittiön välitilaan, matalaan tv-tasoon tai työhuoneeseen! Äänettömästi avautuvat ja sulkeutuvat kaapit sopivat erityisen hyvin myös työpaikalle – etenkin avokonttoreihin.

Suunnittele tilasi vapaasti – me Inarialla valmistamme liukuovikalusteet millilleen toiveittesi mukaan.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!