fbpx
×

Kylpyhuonekalusteet juuri sinulle

Meiltä löydät tyylikkäät kalusteet kylpyhuoneeseesi: kotimaista suunnittelua kosteudenkestävistä materiaaleista, joista voit valita vapaasti. Etsitpä kylpyhuoneen kaappia tai kosteudenkestävää allaskaappia, me teemme sellaisen juuri oikeilla mitoilla kylpytilaasi sopivaksi.

Autamme sinua kylpyhuoneen suunnittelussa

Kylpyhuoneremontti saattaa aiheuttaa paljonkin päänvaivaa ja herättää kysymyksiä – me autamme sinua kylpyhuoneen kalusteiden suunnittelussa alusta alkaen. Voimme myös tulla mukaan kylpyhuoneremonttiisi myöhemmässä vaiheessa, koska kylpyhuonekalusteemme tehdään aina mittatilauksena juuri sinun kylpyhuoneesi mukaiseksi. Suunnittelun vaiheesta riippumatta helpotamme kylpyhuonekalusteidesi hankintaa.

Tule keskustelemaan ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen kalusteista lähimmälle Inaria-studiolle.

Käytännölliset kylpyhuoneen säilytysratkaisut tekevät päivästä sujuvamman

Inaria-kylpyhuonekalusteissa säilytysratkaisut kulkevat käsi kädessä kotimaisen designin kanssa. Hoidat päivän askareet mukavammin ja vaivattomammin, kun kylpyhuoneessasi on juuri oikein mitoitetut kalusteet. Wc-kalusteemme on suunniteltu niin, että tavarat pysyvät järjestyksessä. Inaria suunnittelee, valmistaa ja asentaa kotiisi ja tilaasi kylpyhuoneen kalusteet.

Olipa kylpyhuoneesi kooltaan siivouskaapista seuraava tai suuri avara tila, mittatilaustyönä valmistamamme Inaria-kylpyhuonekalusteet sopivat sinne aina. Millilleen.

Mittatilaustyö sopii millilleen

Kotisi ei ole kompromissi, älä tee kylpyhuoneen kaapistasikaan sellaista. Mittatilaustyönä saat kylpyhuoneeseesi sellaisen säilytysjärjestelmän, kuin haluat.  Kotimaiset Inaria-liukuovikaapit valmistetaan kosteutta kestävistä materiaaleista aina makusi ja toiveidesi mukaan kylpyhuoneesi mittoihin sopiviksi. Näin sinun ei tarvitse tinkiä kylpyhuoneesi käytännöllisyydestä eikä tyylistä.

Valmiit kylpyhuonekalusteet löydät Inaria-verkkokaupasta.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!