Kylpyhuonekalusteet juuri sinulle

Kylpyhuonekalusteet tulee olla juuri sinulle sopivat, sillä lähdit sitten radalle, rannalle tai rakkaalle kylään, kuljet yleensä kylpyhuoneen kautta. Ja onhan se mukava paikka, jossa voi päästää sisäisen karaokemestarinsa valloilleen tai kokeilla hiustyylejä, joita ei kehtaa edes nettiin jakaa. Ja kun kylpyhuoneen kalusteet ovat suunniteltu ja mitoitettu viimeisen päälle, kaikki sujuvat kuin tanssi. Lisäksi kylpyhuoneen mittoihin tehdyillä kalusteilla saat pidettyä huoneen siistinä ja järjestyksessä – vieraiden varalta ja omaksi iloksi.

Tule keskustelemaan kasvokkain ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen kalusteista lähimmälle Inaria-studiolle.

Tyylikäs kylpyhuoneen kaappi etsinnässä?

Meiltä löydät tyylikkäät kalusteet kylpyhuoneeseesi: kotimaista designia kosteutta kestävistä materiaaleista, joihin sinä pääset vapaasti vaikuttamaan. Olipa sinulla kiikarissa kylpyhuoneen kaappi tai vedenkestävä allaskaappi, me teemme sen juuri oikeilla mitoilla sinun tilaasi sopivaksi.

Käytännölliset kylpyhuoneen säilytysratkaisut tekevät päivästä sujuvamman

Usein saatetaan ajatella, että hyvät kylpyhuoneen säilytysratkaisut tekevät kylpyhuoneesta tylsän näköisen. Inarian kylpyhuonekalusteissa hyvät säilytysratkaisut kulkevat käsikädessä kotimaisen designin kanssa ja kun kylpyhuoneessasi on juuri oikein mitoitetut kalusteet, se auttaa sinua hoitamaan päivän askareet mukavammin ja vaivattomammin. Tekemämme wc-kalusteet ovat suunniteltu siten, että niissä tavarat pysyvät järjestyksessä.

Inaria suunnittelee, valmistaa ja asentaa kotiisi ja tilaasi kylpyhuoneen kalusteet, kuten allaskaapit.

Olipa kylpyhuoneesi kooltaan siivouskaapista seuraava tai suuri avara tila, mittatilaustyönä valmistamamme kylpyhuonekalusteet eivät sovi sinne melkein – ne sopivat millilleen.

Tule keskustelemaan kasvokkain ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen kalusteista lähimmälle Inaria-studiolle.

Hei!

Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!