fbpx

Kylpyhuonekalusteet juuri sinulle

Lähditpä radalle, rannalle tai rakkaalle kylään, kuljet yleensä kylpyhuoneen kautta ja kylpyhuonekalusteiden on oltava juuri sinulle sopivat. Ja onhan kylpyhuone myös mukava paikka päästää sisäinen karaokemestarisi valloilleen tai kokeilla hiustyylejä, joita et heti uskalla edes nettiin jakaa. Kaikki sujuu vaivattomasti, kun kylpyhuoneesi kalusteet on tarkkaan suunniteltu ja mitoitettu. Mittatilaustyönä tehdyillä kalusteilla saat myös pidettyä kylpyhuoneen siistinä ja järjestyksessä – vieraiden varalta ja omaksi hyödyksi. Teemme sinulle Inaria-kylpyhuonekalusteet mittojen mukaan. Millilleen.

Tule keskustelemaan kasvokkain ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen kalusteista lähimmälle Inaria-studiolle.

Etsitkö tyylikästä kylpyhuoneen kaappia?

Meiltä löydät tyylikkäät kalusteet kylpyhuoneeseesi: kotimaista suunnittelua kosteudenkestävistä materiaaleista, joista voit valita vapaasti. Etsitpä kylpyhuoneen kaappia tai kosteudenkestävää allaskaappia, me teemme sellaisen juuri oikeilla mitoilla kylpytilaasi sopivaksi

 

Autamme sinua kylpyhuoneen suunnittelussa

Kylpyhuoneremontti saattaa aiheuttaa paljonkin päänvaivaa ja herättää kysymyksiä – me autamme sinua kylpyhuoneen kalusteiden suunnittelussa alusta alkaen. Voimme myös tulla mukaan kylpyhuoneremonttiisi myöhemmässä vaiheessa, koska kylpyhuonekalusteemme tehdään aina mittatilauksena juuri sinun kylpyhuoneesi mukaiseksi. Suunnittelun vaiheesta riippumatta helpotamme kylpyhuonekalusteidesi hankintaa.

Tule keskustelemaan ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen kalusteista lähimmälle Inaria-studiolle.

Käytännölliset kylpyhuoneen säilytysratkaisut tekevät päivästä sujuvamman

Usein saatetaan ajatella, että hyvät säilytysratkaisut tekevät kylpyhuoneesta vaatimattoman ja värittömän näköisen. Inaria-kylpyhuonekalusteissa hyvät säilytysratkaisut kulkevat käsi kädessä kotimaisen designin kanssa. Hoidat päivän askareet mukavammin ja vaivattomammin, kun kylpyhuoneessasi on juuri oikein mitoitetut kalusteet. Wc-kalusteemme on suunniteltu niin, että tavarat pysyvät järjestyksessä.

Inaria suunnittelee, valmistaa ja asentaa kotiisi ja tilaasi kylpyhuoneen kalusteet.

Olipa kylpyhuoneesi kooltaan siivouskaapista seuraava tai suuri avara tila, mittatilaustyönä valmistamamme Inaria-kylpyhuonekalusteet sopivat sinne aina. Millilleen.

 

Vessan kalusteet, kaappi kylpyhuoneeseen

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!