fbpx

Ajankohtaista

01.06.2017

Uutta: Inaria Soft close -liukuovenhidastin


Esittelemme ylpeänä uuden Inaria Soft close -liukuovenhidastimen, joka on saatavissa kaikkiin uusiin liukuoviimme.

Suomen perinteikkäin liukuovivalmistaja Inaria on patentoinut ainutlaatuisen magneettisen liukuovihidastimen, joka tekee Inaria liukuovien käytöstä entistä sulavampaa, hiljaisempaa ja turvallisempaa. Inaria Soft close -hidastimen kanssa liukuovi on kevyt avata ja oven sulkeminen on äänetöntä. Koska hidastuksen ansiosta on enemmän aikaa ottaa sormet pois välistä, tulee hidastetusta liukuovesta turvallisempi niin lapsille kuin aikuisille.

Magneettinen Inaria Soft close -hidastin on saatavilla kaikkiin uusiin Inarian liukuoviin. Hidastimessa ei ole kuluvia osia, joten se kestää uudenveroisena vuosikausia, aivan kuten Inaria liukuovetkin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu liukuovenhidastin on luonnollisesti Avainlippumerkkinsä ansainnut.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!