fbpx

Ajankohtaista

30.10.2023

Arabian ja Munkkivuoren Inaria Studiot sponsoroivat menestyksekkäitä Suomen keilailijoita.

Tomas Käyhkölle kultaa Euroopan mestarien cupissa! Roosa Lundénille pronssia

Tomas Käyhkö voitti huippujännittävässä Euroopan mestarien cupin loppuottelussa nuoren ruotsalaistähden Carl Eklundin sarjavoitoin 2-1. Käyhkön kultamitalin lisäksi Suomi saavutti kisoista kaksi mitalia, kun Roosa Lundén ylsi naisten kilpailun pronssille.

– Voittoa tulin hakemaan ja se saatiin, joten loistavat ovat tunnelmat. Sain loppuottelussa hyviä heittoja ja pystyin tekemään onnistuneita muutoksia, jos keiloja jäi. Pää pysyi hyvin mukana koko loppuottelun ajan, Käyhkö kertoi loppuottelun ratkettua.

29-vuotias Helsingin GB:n keilaaja Roosa Lundén pelasi kokonaisuudessaan onnistuneen turnauksen. –Voittamaan tänne tultiin, niin tietysti nyt harmittaa, mutta varmasti jossain kohtaa arvostus mitalia kohtaan nousee, Lundén kertoi.

Paita- ja televisionäkyvyyden (TV1 ja TV2 livelähetykset) lisäksi INARIA näkyi kaikissa livestriimauslähetyksissä, lehti- ja web-kuvissa.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!