fbpx
×

Vaatehuone mittatilaustyönä

Vaatehuone sopii erinomaisesti henkilöille, jotka tiukan valinnan edessä ottavat molemmat. Tyylikkäästi sisustettu vaatehuone on kuin henkilökohtainen catwalk, jossa tyylit vaihtuvat, mutta vaatteet pysyvät siisteinä ja järjestyksessä – aina valmiina käyttöön. Käytännöllisemmin vaatehuoneeseen suhtautuvat voivat piilottaa liukuovien taakse kausivaatteitaan ja järjestellä hyllyille vähemmän käytettyjä vaatteita pois vaatekaapista.

Vaatehuonekokonaisuus vai mittatilauksena valmistetut vaatehuoneen kalusteet?

Olipa sinulla sitten selkeä visio tulevasta vaatehuoneestasi ja etsit vain täydellisesti siihen istuvia kalusteita, tai unelmiesi vaatehuone on vielä haaveen tasolla – me autamme. Valmistamme yksittäisetkin vaatehuoneen kalusteet aina räätälöidysti toiveidesi mukaan ja millilleen mittojen mukaan, mutta suunnittelemme kanssasi myös mielellämme koko vaatehuoneen. Meiltä saat aina myös ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Tutustu sisustusideoihin alla tai suunnittele itse unelmiesi vaatehuone. Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Tee vaatehuoneen kalusteilla huoneesta omasi – viisi vinkkiä

1) Sisusta vaatehuone tyylisi mukaiseksi

Oletko harmaa, mauton ja kaikin puolin pliisu? Et varmasti ole! Elä tee vaatehuoneestasikaan sellaista. Sisusta se makusi mukaan. Jos ihannoit ranskalaista tyyliä, anna sen näkyä myös sisustuksessa. Jos pidät pelkistetystä tyylistä, funkkishuonekalut voisivat olla kiva lisä. Kun pukeutumishuoneeseen on varattu edes hieman avointa tilaa, siitä saa sisustettua tyylikkään ja sinua henkivän huoneen.

2) Valitse laadukkaat ovet

Ollaan rehellisiä: aina kaapista ei löydy sopivaa asua ja joskus lempivaatteesta saattaa löytyä ikävä tahra juuri väärällä hetkellä. Silloin harmittaa. Pukeutumishuoneesi voi joutua jakamaan kokemiasi vääryyksiä, sekä myös kovasta kiireestä johtuvia ovien paiskomisia. Eikä sitä huonetta ole ostettu hetken huumaksi, vaan kestämään myötä ja vastamäessä. Kannattaakin varmistaa, että huoneen kaapeissa on kotimaiset mittatilausovet. Ne on tehty kestämään elämää.

3) Tuo vaatehuoneeseen tarpeeksi valoa

Onko vaatehuoneessasi mahdollisuutta kattoikkunalle? Kaappeihin voimme asentaa integroidut valaisimet, mutta huoneen päävaloksi tarvitset mahdollisimman lähelle päivänvaloa osuvan valon – ja paras valo on aurinko itse. Jos aurinko ei kuitenkaan ole mahdollisuuksien joukossa, muutamalla kohdevalaisimella ja tyylikkäällä päävalolla pystyt luomaan vaatehuoneeseesi riittävän valaisun. Kun valot ovat himmennettävissä, näet myös miten upeasti säkenöit illan tullen.

4) Alttari kengille

Pidätkö kengistä? Niitä on mahdollisesti hieman enemmän kuin kotona lokeroita kenkähyllyssä? Sitten kannattaa pukeutumishuoneeseen varata paikka näyttävälle kenkähyllylle: Keskelle pystypeili ja sivuille kaksi hyllyllistä kenkiä. Kun peili on vielä liukuovella, niin saat sen taakse piiloon seuraavan kauden kenkäsi.

5) Luo putiikin tunnelmaa

Muistat varmasti ne lomamatkoilla vastaan tulleet hienot putiikit? Sellaiset, mistä se täysin kohtuuhintainen ja pitkän harkinnan tuloksena ostettu mekkosikin on kotoisin? Niissä sisustuksessa lepäsi silmä ja pöydille oli koottu hienoja asetelmia kukista ja myynnissä olleista asusteista. Sovitushuoneen rokokootuoli suorastaan kehotti istumaan – mutta vain hetkeksi, sillä vielä oli monta vaatetta sovitettavana.

Tämän tunnelman voit loihtia myös vaatehuoneeseesi tuomalla sinne muutaman tyylikkään huonekalun ja suunnittelemalla pienen pisteen lempiasusteillesi. Tässä on myös selkeä hyötynäkökulma. Houkuttelevasti esillä olevat asusteet on helpompi valita. Ja jos puolisosi mielestä sinulla kestää pukeutumisessa liian kauan, voit varata huoneeseen häntä varten tilaa nojatuolille, muutamalle lehdelle sekä kahviautomaatille.

Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Inaria Studioosi, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi vaatehuone! Halutessasi voit myös päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä haaveistasi totta suunnittelutyökalullamme!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!