fbpx

Matala kaappi mittatilauksena

Kun haluat kotisi mittoihin täydellisesti sopivan matalan kaapin, Inaria valmistaa ne mittatilauksena sinun toiveidesi mukaan. Millilleen. Matalalla kaapilla luot kätevää laskutilaa ja monipuolisia säilytysratkaisuja eri huoneisiin, kuten makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai keittiöön. Näistä kaapeista saat juuri oikean kokoiset yöpöydät, lelulaatikot tai vaikka mediakeskuksen lisäosan.

Inarian matalat kaapit ovat täydellinen valinta, kun tarvitset tilaa säästävän ja tyylikkään säilytysratkaisun. Valmistamme jokaisen kaapin mittatilaustyönä Sastamalassa korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Me tuomme valmiit kaapit kotiisi ja asennamme ne paikoilleen, jotta voit heti alkaa nauttia niiden käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä.

Tutustu inspiroiviin sisustusideoihimme alla tai suunnittele oma unelmiesi kaappi Inarian suunnittelutyökalulla. Luo kotiisi yksilöllinen ja toimiva ratkaisu, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja makuasi!

Matala liukuovikaappi on tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu

Matala liukuovikaappi on erinomainen valinta, kun haluat yhdistää tyylikkyyden ja tilansäästön. Liukuovien ansiosta kaapin ovet eivät vie ylimääräistä tilaa avautuessaan, joten se sopii täydellisesti kapeisiin käytäviin, makuuhuoneen sängyn viereen tai olohuoneen nurkkaan. Mittatilauksena valmistetut matalat liukuovikaapit tarjoavat juuri oikean kokoisen säilytysratkaisun, olipa tarpeesi sitten vaatteiden, kirjojen tai muiden esineiden säilytyksessä.

Kaapin sisätilat voidaan varustaa erilaisilla hyllyillä, koreilla ja ripustustangoilla, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä ja mukautuvuutta eri säilytystarpeisiin. Voit valita useista väri- ja materiaalivaihtoehdoista, jotta kaappi sopii täydellisesti kotisi sisustukseen. Kaikki kaapit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista Sastamalassa, ja me tuomme ja asennamme ne suoraan kotiisi, jotta voit nauttia uudesta säilytysratkaisusta vaivattomasti.

Viisi käyttöä matalille kaapeille

1) Pieni kaappi on uniikki yöpöytä

Jos unelmasi uniikista yöpöydästä ei ole puukuitulevyinen ja itsekasattava eikä Hilda-isotädin itse maalaama Karjalasta tuotu perintökalleus, pieni kaappi tai lipasto voisi sopia juuri sinulle. Teemme mittatilauskalusteemme sinun tarpeisiisi sopiviksi ja sänkysi korkeudelle optimaalisiksi. Millilleen.

2) Matala kaappi toimii kätevänä paperipiilona kotitoimistossa

Oli Suomen paras työpaikka mikä tahansa, maailman paras on oma kotitoimisto. Siellä on jääkaappi aina lähellä, kahvi oman maun mukaista ja posliinikin kiiltää vessassa.

Valitettavasti paperiton toimisto on utopiaa myös kotona, ja kotikalusteet harvoin riittävät jokaisen lipun ja lapun säilyttämiseen. Hanki kotitoimistoosi tyylikkäät liukuovikaapein varustetut matalat kaapit. Näin saat samalla säilytystilaa kansioille ja mapeille sekä mukavasti laskutilaa – vaikkapa printterille tai skannerille.

3) Matala kaappi tilanjakajana olohuoneessa

Sohva näyttelee usein merkittävää roolia olohuoneen sisustuksessa – ja mitä isompi perhe, sen suurempi sohva. Vaikka sohva olisi edestä kuinka tahansa tyylikäs, ei sen selusta aina täytä tilanjakajalle asetettuja ulkonäkötoiveita. Ja onhan se asia myös niin, että jos sohvan selkänojaa käyttää tilanjakajana, nuoriso hyppää siitä ylitse. Tuleehan sitä itsekin tehtyä, mutta ei siitä kannata numeroa tehdä.

Kun laitat huonetta jakavan sohvan taakse matalan tason, rauhoitat ylikulkuliikennettä. Samalla luot myös kätevän tason koriste-esineille, älylaitteille, kaukosäätimille tai vaikka perhepotretille. Liukuovin varustetun tason sisään saat säilytykseen harvemmin käytettyjä esineitä, vaikkapa kukkamaljakoita tai vinyylilevykokoelmasi.

4) Lelulaatikosto lapsille helposti matalasta lipastosta

Lelujen paras paikka on siellä missä leikinkin. Mutta leikin jälkeen ne tuntuvat löytävänsä itsensä lattialta, eivät laatikoistaan.

Lapset ovat lapsia, eivät kodin pikku siivoajia. Siisteyden saat kuitenkin opetettua lapsillesi tekemällä lelujen keräämisestä helppoa ja hauskaa kuin leikki. Kivat matalat kaapit ja lipastot sopivilla lelulokeroilla luovat mukavia piilopaikkoja legomerirosvoille tai kerrostaloasuntoja nukeille. Kaapistosta autot löytävät tallinsa ja veneet satamansa, kun iltatoimien aika on koittamassa. Ja kun taso on matala, se on myös turvallinen lasten käyttää.

5) Taso vaikkapa mankelille

Mitä sujuvammin kodin päivittäiset askareet hoituvat, sitä enemmän aikaa jää itselle ja perheelle. Siksi kodinhoitohuoneiseen kannattaa suunnitella helppoja ja loogisia säilytysratkaisuja. Eikä niiden tarvitse olla valkoisia, jollet halua.

Matalaan tasoon saat näppärän liinavaatteiden hoitokeskuksen, johon mankeli sopii päälle ja puhtaat valkeat sileät lakanat alle. Matalat tasot kuten kaikki muutkin kodinhoitohuoneen kalusteet suunnittelemme mittatilaustyönä kotiisi sopiviksi. Millilleen.

Ota suunta lähimpään Inaria Studioosi tai suunnittele itse unelmiesi säilytysratkaisu!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!