fbpx

Matalassa tasossa piilee mahdollisuuksia

Kun haluat kotisi mittoihin sopivia matalia tasoja, Inaria valmistaa ne sinun toiveidesi mukaan. Millilleen. Tasoilla luot laskutilaa ja säilytysratkaisuja makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai vaikkapa keittiöön. Niistä saat juuri oikean kokoiset yöpöydät tai lelulaatikot. Matalat tasomme valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalassa, josta me tuomme ne sinun kotiisi ja asennamme paikoilleen.

Tutustu sisustusideoihimme alla tai suunnittele omasi!

Viisi käyttöä matalille tasoille

1) Uniikki yöpöytä

Jos unelmasi uniikista yöpöydästä ei ole puukuitulevyinen ja itsekasattava eikä Hilda-isotädin itse maalaama Karjalasta tuotu perintökalleus, mittatilauspöytä voisi sopia juuri sinulle. Teemme mittatilausyöpöytämme sinun tarpeisiisi sopiviksi ja sänkysi korkeudelle optimaalisiksi. Millilleen.

2) Paperipiilo kotitoimistossa

Oli Suomen paras työpaikka mikä tahansa, maailman paras on oma kotitoimisto. Siellä on jääkaappi aina lähellä, kahvi oman maun mukaista ja posliinikin kiiltää vessassa.

Valitettavasti paperiton toimisto on utopiaa myös kotona, ja kotikalusteet harvoin riittävät jokaisen lipun ja lapun säilyttämiseen. Hanki kotitoimistoosi tyylikkäät liukuovikaapein varustetut matalat tasot. Näin saat samalla säilytystilaa kansioille ja mapeille sekä mukavasti laskutilaa – vaikkapa printterille tai skannerille.

3) Matalana tilanjakajana olohuoneessa

Sohva näyttelee usein merkittävää roolia olohuoneen sisustuksessa – ja mitä isompi perhe, sen suurempi sohva. Vaikka sohva olisi edestä kuinka tahansa tyylikäs, ei sen selusta aina täytä tilanjakajalle asetettuja ulkonäkötoiveita. Ja onhan se asia myös niin, että jos sohvan selkänojaa käyttää tilanjakajana, nuoriso hyppää siitä ylitse. Tuleehan sitä itsekin tehtyä, mutta ei siitä kannata numeroa tehdä.

Kun laitat huonetta jakavan sohvan taakse matalan tason, rauhoitat ylikulkuliikennettä. Samalla luot myös kätevän tason koriste-esineille, älylaitteille, kaukosäätimille tai vaikka perhepotretille. Liukuovin varustetun tason sisään saat säilytykseen harvemmin käytettyjä esineitä, vaikkapa kukkamaljakoita tai vinyylilevykokoelmasi.

4) Lelulaatikosto lapsille

Lelujen paras paikka on siellä missä leikinkin. Mutta leikin jälkeen ne tuntuvat löytävänsä itsensä lattialta, eivät laatikoistaan.

Lapset ovat lapsia, eivät kodin pikku siivoajia. Siisteyden saat kuitenkin opetettua lapsillesi tekemällä lelujen keräämisestä helppoa ja hauskaa kuin leikki. Kivat matalat liukuovitasot sopivilla lelulokeroilla luovat mukavia piilopaikkoja legomerirosvoille tai kerrostaloasuntoja nukeille. Tasosta autot löytävät tallinsa ja veneet satamansa, kun iltatoimien aika on koittamassa. Ja kun taso on matala, se on myös turvallinen lasten käyttää.

5) Taso vaikkapa mankelille

Mitä sujuvammin kodin päivittäiset askareet hoituvat, sitä enemmän aikaa jää itselle ja perheelle. Siksi kodinhoitohuoneiseen kannattaa suunnitella helppoja ja loogisia säilytysratkaisuja. Eikä niiden tarvitse olla valkoisia, jollet halua.

Matalaan tasoon saat näppärän liinavaatteiden hoitokeskuksen, johon mankeli sopii päälle ja puhtaat valkeat sileät lakanat alle. Matalat tasot kuten kaikki muutkin kodinhoitohuoneen kalusteet suunnittelemme mittatilaustyönä kotiisi sopiviksi. Millilleen.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!