fbpx
×

Ajankohtaista

14.06.2017

Ympäristöystävälliset alumiinikehykset kalustealan edelläkävijältä

Täysin kierrätettävä alumiini on maankuoren yleisin metalli. Kaikesta koko maailmassa käytetystä alumiinista palautuu uusiokäyttöön jopa kolme neljäsosaa ja kierrätettyä alumiinia voidaan uusiokäyttää lähes loputtomasti. Alumiinin kestävyys takaa siitä valmistettujen tuotteiden pitkäikäisyyden ja vähäisen huoltotarpeen. Koska alumiini on kevyttä, sen ekologinen jalanjälki on pienempi kuin esimerkiksi teräksellä. Alumiinipinta on myös äärimmäisen helppohoitoinen: se ei tarvitse mitään muuta huoltoa kuin puhdistamista.

Olemme käyttäneet alumiinikehyksiä ja -kiskoja jo vuosia ainoana liukuovivalmistajana Suomessa. Inaria-liukuovien alumiinikehykset ja -kiskot valmistetetaan EU:ssa. Alumiini korvasi mallistossamme vanhanaikaiset teräskehykset huomattavasti paremman kierrätettävyyden vuoksi, mutta myös materiaalin tekniset ominaisuudet vakuuttivat meidät. Alumiinikehyksissämme on erittäin luja pinnoitus ja ensiluokkainen viimeistely. Mikä parasta, Inarian alumiinikehykset ovat todella hiljaiset, kestävät ja helppohoitoiset.

 

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!