fbpx
×

Ajankohtaista

28.08.2017

Uutta: sähkötoimiset Inaria Flatfront E -liukuovet

Uutuus Inarialta, Suomalaisten liukuovien ja kalusteiden edelläkävijältä. Inaria Flatfront E: sulavaliikkeiset sähkötoimiset liukuovet.

Flatfront E-liukuovet aukeavat ja sulkeutuvat helppokäyttöisesti kaukosäätimellä tai vain koskettamalla liukuoven ulkoreunaa. Suljettuna liukuovet asettuvat samaan tasoon rinnakkain, jolloin uuden kaapistosi julkisivu on tasaisen sileäpintainen. Inaria Flatfront E -liukuovet ovat turvalliset käyttää, sillä järjestelmä tunnistaa oven edessä olevat esteet ja liukuovi vaihtaa kulkusuuntaa automaattisesti. Liukuovien värin ja materiaalin voit valita vapaasti kaikista Inarian levyväreistä, mukava ovat myös uudet korkeakiilto- ja mattapintaiset levykuosit. Kuten kaikki Inaria kalusteet, nämäkin valmistetaan sinulle millilleen.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!