fbpx
×

Eteisen kaappi mittatilauksena

Eteinen on kotisi kasvot – kuin ensihymy tai lämmin kädenpuristus, joka toivottaa tulijan tervetulleeksi. Joskus arki on kuitenkin kiireistä, eivätkä tavarat tunnu millään löytävän omille paikoilleen. Ja sitten ovikello jo soi.

Eteisen kaapin avulla eteinen pysyy siistinä ja on aina valmiina vastaanottamaan vieraita. Eteisen kaapista takit, kengät, hansikkaat ja avaimet löytävät helposti omat paikkansa, eivätkä ole koskaan hukassa. Me Inarialla valmistamme eteisen kaapit liukuovilla tai taiteovilla toiveidesi mukaan, millilleen kotisi mittojen mukaan. Aina kotimaisena mittatilaustyönä ja paikalleen asennettuna. Inarian eteisen kaapistot ovat yksilöllisiä, aivan kuten sinäkin.

Tutustu sisustusideoihimme alla tai suunnittele omasi! Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Viisi vinkkiä toimivan eteisen kaapin valintaan

1) Käytä jokainen neliö hyväksesi
Eteisiä on erilaisia siinä, missä asukkaitakin. Yhteistä niille kaikille kuitenkin on, että tilaa ei koskaan ole liikaa: asunnot kun suunnitellaan usein asumista, ei tulemista ja menemistä varten. Kun neliöitä on vähän, niistä on saatava paras mahdollinen hyöty irti, tyylistä tinkimättä. Inarian mittatilauskalusteet valmistetaan aina sinun kotisi mittojen mukaan ja sinun toiveesi huomioiden. Näin kokonaisuus näyttää hyvältä ja istuu huoneeseen niin ulkonäön, toiminnallisuuksien kuin myös mittojensa puolesta.

2) Tee oikea ovivalinta
Oli eteinen miten tilava tahansa, siitä saa helposti ahtaan ja pimeän, jos eteisen kaappiin on asennettu saranoidut ovet. Inarian liukuoviratkaisut tuovat tilan tuntua ja avaruutta – oli pintana sitten tyylikäs peili, lasi, levy tai puuviilu. Eteisen kaappi liukuovilla on helppo käyttää myös ahtaamassa tilassa.

3) Integroidut valaisimet auttavat aamulla
Kaapiston hyllyjen alareunoihin upotetut valaisimet auttavat aamuisin löytämään eteisen kaapista myös sen toisen hanskan. Niiden avulla tummemmastakin materiaalista valmistettu kaappi näyttää valoisalta, siistiltä ja kutsuvalta.

4) Oikeat varusteet tekevät suuren eron
Ulosvedettävät vaatetangot, kenkähyllyt ja laatikot avaimille ja muille tärkeille pikkutavaroille ovat toimivan eteisen pieniä, mutta toimivuuden kannalta tärkeitä yksityiskohtia. Nämä yksityiskohdat tekevät suuren eron, jonka huomaat joka päivä tulevien vuosien aikana.

5) Älä tee kompromisseja
Tänään säästetty euro voi olla kymmenen vuoden harmitus. Kun investoit kotiisi, ei kannata lähteä etsimään melko hyvää tai lähes sopivaa. Kannattaa suunnitella kerralla omaan makuun ja eteisen mittoihin sopiva kaappi – se on päätös, jota et tule katumaan, ja joka kannatti myös, jos joskus myyt kotisi eteenpäin. Suomessa valmistamamme liukuovikaapit tehdään aina mittatilauksena ja asennetaan paikoilleen. Ammattilaisen asentamana kaappi on suorassa ja sopii paikalleen, eikä sinun tarvitse rehkiä levyjen ja ruuvinvääntimen kanssa.

Suunnittele itse unelmiesi eteisen kaappi tai kipaise lähimpään Inaria Studioosi!

Eteisen kaapit mittojen ja toiveiden mukaan

Valmiit eteiskaapistot toimivat moneen käyttöön, mutta mittatilauskaapistot räätälöidään aina juuri sinun tarpeisiisi. Kuvittele puku, joka on tehty huippuräätälillä juuri sinun mittojesi mukaan. Sen jälkeen kuvittele valmispuku, joka sopii jotenkuten monelle, mutta ei oikeastaan kenellekään täydellisesti. Tässä on mittatilauskaapiston ja valmiskaapiston ero. Hanki siis kaapisto, joka on suunniteltu juuri sinulle ja istuu kotiisi täydellisesti.

Mittatilauskaapistot tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia suunnitella juuri sellainen eteisen kaappi, joka vastaa tarpeitasi ja täyttää toiveesi. Voit valita haluamasi materiaalit, värit ja pintakäsittelyt, jotta kaappi sopii täydellisesti sisustukseesi. Lisäksi voit valita erilaisia säilytysratkaisuja ja varusteita, kuten vetolaatikoita, hyllyjä ja vaatetankoja, jotka helpottavat arjen sujumista. Mittatilauksena tehdyn eteiskaapin etuna on myös sen kestävyys ja laadukkuus. Inarian eteiskaapeissa käytetään vain parhaita materiaaleja ja huolellista käsityötä. Näin varmistetaan kaapiston pitkäikäisyys ja toimivuus vuosien ajan. Olipa kyseessä sitten eteisen kaapisto tai minkä tahansa muun tilan mittatilausratkaisu, Inaria auttaa toteuttamaan sen toiveidesi mukaan.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!