fbpx

Ajankohtaista

19.01.2017

Kalusteisiin integroidut LED-valaisimet

Inarian LED-valaisimilla valaiset sellaisiakin paikkoja, joihin on yleensä hankalaa asentaa valaistusta: esimerkiksi hyllyjä, kaappeja tai laatikoita. Kalusteisiin integroidut valaisimet toimivat juuri niin kuin haluat. Voit säätää valaistusta kirkkaammaksi tai himmentää sitä tarpeen mukaan. Saatavilla on erilaisia huomaamattomia kytkimiä, joilla saat automatisoitua valaistuksen: valo voi syttyä välittömästi, kun avaat kaapin tai laatikon.

Inarian LED-valaisimet eivät häikäise, vaan valon väri on miellyttävä: ei liian kylmä eikä liian lämmin. Luonnollisesti valaisimemme myös kestävät pitkään ja niiden energiankulutus on alhainen valotehoon verrattuna. Heitä hyvästit pimeille kaapeille ja laatikoille – kysy lisää!

Hafele-logo

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!