fbpx
×

Kotimainen TV-taso mittatilauksena

Millainen TV-taso sopisi parhaiten kotiisi? Inarian suunnittelutyökalun avulla voit luoda juuri sellaisen TV-tason, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja tyyliäsi. Haluatko TV-tason, jossa on liukuovet, vetolaatikot vai molemmat? Valitse haluamasi ovityypit ja lisää tarpeisiisi sopivat säilytysratkaisut, kuten hyllyt, laatikot ja avointa tilaa. TV-tason ei tarvitse olla pelkästään toiminnallinen; sen tulee myös täydentää kodin sisustusta ja luoda viihtyisyyttä.

TV-tasot voidaan räätälöidä useista eri materiaaleista ja väreistä. Haluatko modernin ja minimalistisen ilmeen lasipinnoilla, vai ehkä perinteisen ja lämpimän tunnelman tammikuvioinnilla? Valikoimassamme on useita eri materiaali- ja värivaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinulle sopivan yhdistelmän. Materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestäviä, mikä takaa TV-tasosi pitkäikäisyyden ja kauniin ulkonäön vuosiksi eteenpäin.

Inarian mittatilaustyönä valmistetut TV-tasot ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat maksimoida tilan käytön ja varmistaa, että kaluste sopii juuri sinun kotiisi. Syötä haluamasi mitat suunnittelutyökaluun, ja saat TV-tason, joka istuu täydellisesti tilaan kuin tilaan. Näin voit varmistaa, että uusi kalusteesi ei ole liian suuri tai liian pieni, vaan juuri oikean kokoinen ja toimiva.

Tutustu sisustusideoihin alla tai suunnittele itse unelmiesi tv-taso. Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Näin luot järjestystä olohuoneeseen TV-tason avulla

1) Suunnittele läpiviennit ajoissa

Kun kotiisi lähdetään suunnittelemaan TV-tasoa tai hyllyjärjestelmää kotiteatterille, kannattaa johtoviidakko ottaa huomioon jo alkuvaiheessa. Missä sijaitsevat pistorasiat? Ovatko johdot riittävän pitkiä vai tarvitaanko tasoon oma kaapelointi jatkojohdolle? Miten kaapelit saa pois silmistä ja mielestä? Kerro näistä suunnittelussa avustavalle asiantuntijallemme, jolloin me teemme tarvittavat läpiviennit valmiiksi jo tehtaalla.

2) Harkitse langattomia kaiuttimia

Jos äänenlaatu on sinulle tärkeää, tietänet miten olohuoneen pintamateriaalit voivat vaikuttaa äänimaisemaan. Vaikka subwooverin voi piilottaa esimerkiksi sohvan alle, niin diskanttien kanssa sijoittelu on jo paljon tarkempaa.

Jos olohuoneesi sisustus tuntuu haastavalta, langattomat kaiuttimet voivat pelastaa sinut monelta ongelmalta ja auttavat suunnittelemaan kunnon surroundin. Kun sijoitat vahvistimen muiden medialaitteidesi ohella TV-tasollesi, saat hoidettua pakolliset kaapeloinnit. Sillä vaikka tiedonsiirto kaiuttimien ja kodin laitteiden välillä voi yhä useammin onnistua langattomasti, sähkö vaatii johtonsa.

3) Ota huomioon myös nuoremmat

Lasten elokuvat ja levyt on hyvä olla korkeudella, jolla lapset itse pystyvät niitä käsittelemään turvallisesti. Tällöin myös TV-tason sähkölaitteiden on sijaittava tukevasti ja turvallisesti paikoillaan. Vähän vanhempia lapsia – ja meitä aikuisiakin – varten kannattaa miettiä myös pelikonsolille paikka. Miten sen saa helposti siivottua pois jaloista ja missä on paikka pelilevyille? Mitä helpommaksi siivoamisen tekee, sitä todennäköisemmin se tulee myös tehtyä.

4) Missä on TV:n paikka?

Nykyään televisio asennetaan usein seinälle, jolloin johtojen käsittely ja laitteiden lisääminen saattavat muodostua hankaliksi. Kannattaakin harkita TV-tasoa television sijaintipaikaksi, jos johtoja tulee vaihdeltua. Seinällekin ripustetulle televisiolle taso tekee tyylikkään rajauksen, ja samalla luo laskutilaa koriste-esineille. Jos televisio dominoi olohuonettasi, kannattaa sille etsiä tasapainottavia elementtejä vaikkapa tauluasetelmista tai tyylikkäistä valaisimista.

TV-kaappi piilottaa elektroniikan kun se ei ole käytössä

Televisio löytyy varmasti lähes jokaisesta suomalaisesta kodista, mutta kaikkien mielestä se ei ole kaunein mahdollinen sisustuselementti. TV-kaapin avulla televisio ja muu elektroniikka saadaan piiloon katseilta silloin, kun ne eivät ole käytössä. Liuku- tai taitto-ovilla varustettu TV-kaappi on kuitenkin helppo avata silloin, kun pitkän päivän jälkeen tekee mieli istahtaa sohvalle ja syventyä Salattujen Elämien uusimpiin juonenkäänteisiin. TV-kaappi voidaan varustaa esimerkiksi tyylikkäällä maitolasilla tai vaikkapa peiliovilla, jolloin tilaan saadaan runsaasti avaruutta ja valoisuutta.

TV-tasojen ja TV-kaappien suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Ota yhteyttä lähimpään Inaria Studioosi, niin suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun – tai kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökaluamme ja suunnittele itse unelmiesi kokonaisuus!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!