fbpx

Kotimainen TV-taso mittatilaustyönä

Millainen TV-taso sopisi kotiisi? Liukuovilla, vetolaatikoilla vai molemmilla? Lasipinnalla tai ehkä tammikuvioituna? Suunnittele itse tai pyydä meidät apuun. Tyylikäs TV-tasosi saapuu Sastamalasta ja on kotimaista mittatilaustyötä.

Tutustu sisustusideoihimme alla tai suunnittele omasi!

Johdosta kiinni – miten saada olohuone näyttämään hyvältä?

1) Suunnittele läpiviennit ajoissa

Kun kotiisi lähdetään suunnittelemaan TV-tasoa tai hyllyjärjestelmää kotiteatterille, kannattaa johtoviidakko ottaa huomioon jo alkuvaiheessa. Missä sijaitsevat pistorasiat? Ovatko johdot riittävän pitkiä vai tarvitaanko tasoon oma kaapelointi jatkojohdolle? Miten kaapelit saa pois silmistä ja mielestä? Kerro näistä suunnittelussa avustavalle asiantuntijallemme, jolloin me teemme tarvittavat läpiviennit valmiiksi jo tehtaalla.

2) Harkitse langattomia kaiuttimia

Jos äänenlaatu on sinulle tärkeää, tietänet miten olohuoneen pintamateriaalit voivat vaikuttaa äänimaisemaan. Vaikka subwooverin voi piilottaa esimerkiksi sohvan alle, niin diskanttien kanssa sijoittelu on jo paljon tarkempaa.

Jos olohuoneesi sisustus tuntuu haastavalta, langattomat kaiuttimet voivat pelastaa sinut monelta ongelmalta ja auttavat suunnittelemaan kunnon surroundin. Kun sijoitat vahvistimen muiden medialaitteidesi ohella TV-tasollesi, saat hoidettua pakolliset kaapeloinnit. Sillä vaikka tiedonsiirto kaiuttimien ja kodin laitteiden välillä voi yhä useammin onnistua langattomasti, sähkö vaatii johtonsa.

3) Ota huomioon myös nuoremmat

Lasten elokuvat ja levyt on hyvä olla korkeudella, jolla lapset itse pystyvät niitä käsittelemään turvallisesti. Tällöin myös TV-tason sähkölaitteiden on sijaittava tukevasti ja turvallisesti paikoillaan. Vähän vanhempia lapsia – ja meitä aikuisiakin – varten kannattaa miettiä myös pelikonsolille paikka. Miten sen saa helposti siivottua pois jaloista ja missä on paikka pelilevyille? Mitä helpommaksi siivoamisen tekee, sitä todennäköisemmin se tulee myös tehtyä.

4) Missä on TV:n paikka?

Nykyään televisio asennetaan usein seinälle, jolloin johtojen käsittely ja laitteiden lisääminen saattavat muodostua hankaliksi. Kannattaakin harkita TV-tasoa television sijaintipaikaksi, jos johtoja tulee vaihdeltua. Seinällekin ripustetulle televisiolle taso tekee tyylikkään rajauksen, ja samalla luo laskutilaa koriste-esineille. Jos televisio dominoi olohuonettasi, kannattaa sille etsiä tasapainottavia elementtejä vaikkapa tauluasetelmista tai tyylikkäistä valaisimista.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!