fbpx
×

Ajankohtaista

21.06.2021

Suunnittele Inaria Pro 2.0 -ohjelmalla myös tilanjakajat

Uudistuneella Inaria Pro 2.0 -suunnitteluohjelmalla suunnittelet myös tilanjakajat. Suunnitteluohjelman avulla voi suunnitella myös tilanjako-ovet yksilöllisesti juuri sinun makusi ja käyttötarkoituksesi mukaan.

Sinun tarvitse valita jotakin standardikokoa, joten jos esimerkiksi tarvitset 126 cm leveän tilanjako-oven se onnistuu. Tilanjako-ovet toimivat myös ilman alakiskoja eli lattiakiskoja.

Inarialla on laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja värejä tilanjako-oville. Ovi voi olla lasinen, jolloin se ei vie pois tilan avaruutta tai jos haluat kasvattaa tilanjako-ovella yksityisyyttä sekin onnistuu tekemällä ovesta läpinäkymättömän haluamallasi tavalla. Tilanjako-ovemme sopivat myös kosteisiin tiloihin eli esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai allasosastolle.

Lue tilajoko-ovien mahdollisuuksista lisää »

Inaria Pro 2.0 -suunniteluohjemaan pääset tästä »

 

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!