fbpx
×

Ajankohtaista

24.05.2022

Huvila & Huussi: Suvi Teräsniskan mökille Inariaa

Inaria näkyy Huvila & Huussi -ohjelman kohteissa myös kevään ’22 aikana. Nyt viimeistään on hyvä hetki saada uutta inspiraatiota omaan kesäkohteeseen.

Ensi maanantaina 30.5, klo 20:00 Suvi Terösniskan kesämökki kokee muodonmuutoksen Huvila & Huussi -tiimin käsittelyssä. Pieni mökki muuntuu viisi henkiseen perheen tarpeisiin: tilantuntua saadaan sisäkaton nostolla, puupanelointi vaihtuu valoisaan valkoiseen, Suvin toiveiden mukainen avokeittiö, jossa kaikki nykyaikaiset varustelut.

Ja tietenkin vaatekaapit tilattiin mittatilaustyönä. Ne asettuvat paikalleen juuri mittojen ja suunnitelmien mukaan. Suvin mökkijakso esitetään Nelosella 30.5. Jakson nimi: Mökki virran rannalla. Jakso on katsottavissa ilmestyttyään Nelosen Ruutu-palvelussa.

Katso myös mitä kaikkea Heikki Paasosen mökillä saatiin aikaiseksi »

 

 

 

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!