Liukuovikaapit mittatilauksena kotiisi

Liukuovikaapit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen, eteiseen ja kylpyhuoneeseen. Kotiasi ei ole rakennettu kaappeja varten. Siksi me valmistamme liukuovikaappimme aina mittatilaustyönä, kotisi mittojen mukaan - suomalaisena laatutyönä, paikalleen asennettuna. Toisin sanoen toimitamme liukuovikaapit avaimet käteen-periaatteella, joten liukuovikaappien hankinta kauttamme on helppoa. Laajasta mallistostamme löydät kotiisi sopivat kaapit, joiden jokainen yksityiskohta tehdään sinun toiveitasi noudattaen. Millilleen.

Selaa ideakuvastoamme:

Liukuovikaappi säästää tilaa

Inarian liukuovelliset säilytysratkaisut säästävät tilaa ja antavat monia mahdollisuuksia sisustaa koti oman mielesi mukaan. Esimerkiksi vaatekaappi liukuovilla, säästää tilaa eteisessä. Liukuovikomero on viisas ratkaisu, koska sen ovet eivät aukene kaapista ulos- tai sisäänpäin ja näin ollen ne säästävät tilaa esimerkiksi eteisessä. Ei liene salaisuus, että mittatilauskalusteet näyttävät hyvältä ja sopivat niille varattuun tilaan - olipa liukuovikaappi matala, korkea, pieni tai iso.

Liukuovikaappi peilillä tai peileillä

Liukuovikaappi peiliovilla tuo mukavasti avaruutta tilaan. Peilit heijastavat valoa ja sitä kautta ne tekevät tilasta valoisamman ja tilavamman tuntuisen. Samalla et tarvitse erillistä peiliä, koska liukuovikaapin ovi hoitaa peilin viran tyylikkäästi. Voit valita, onko kaikki liukuovikaappisi ovet peiliä tai onko vain esimerkiksi yksi peiliä ja muut valkoista tai mustaa lasia. Meiltä saat liukuovikaapit eri värisinä. Liukuovikaapin värinä voi olla esimerkiksi valkoinen, musta, punainen, harmaa, tammi, pronssi jne.

Tutustu vaihtoehtoihimme ja sisustusideoihimme alla – löydä unelmiesi liukuovikaappi, vuosikymmeniä hyvältä näyttävä osa kotisi sisustusta.

Eteisen kaapeissa vaatteet ja tavarat ovat aina valmiina matkaasi.
Mittatilauksena tehdyt vaatekaapit sopivat varmasti sisustukseesi.
Matalilla tasoilla rajaat huoneesi ja luot hyvännäköistä säilytystilaa.
Tilaa televisiolle, dvd-kokoelmalle ja vaikka mille. Laatikoilla tai liukuovilla.
Tilaa kirjoille ja muille esineille, joiden haluat olevan näkyvillä, mutta pölyltä suojattuina.
Oli kodissasi tilaa pienelle vaatehuoneelle tai suurelle pukeutumishuoneelle – kurkkaapa tänne!
Tilanjakajilla luot funktionaalisia tiloja työpisteiksi, ruokailuun tai ihan vain löhöilyyn.
Meiltä löytyy säilytysratkaisu ratkaisu joka huoneeseen, mittojesi ja toiveidesi mukaan.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!