fbpx
×

Liukuovikaapit mittatilauksena

Käytännölliset ja tyylikkäät liukuovikaapit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Valmiit kaappimallit eivät kuitenkaan välttämättä palvele täysin tarpeitasi tai istu juuri siihen paikkaan, mihin toivoisit. Siksi valmistamme liukuovikaappisi suomalaisena laatutyönä aina kotisi mittojen mukaan – hoidamme kaiken mittauksesta suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen.

Liukuovikaappien avaimet käteen -toimitus tekee liukuovikaapin hankinnasta helppoa. Laajasta mallistostamme löydät kotiisi sopivat kaapit liukuovilla, joiden jokainen yksityiskohta tehdään sinun toiveitasi noudattaen. Millilleen.

Tarpeisiisi sopiva liukuovikaappi helpottaa arkea

Kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, koti pysyy siistinä ja arjen kiireissä löytää helposti etsimänsä. Inaria-liukuovikaappiin voit aina valita mieleisesi varusteet ja sisusteet, jolloin esimerkiksi vaatteet säilyvät siististi ja siivoustarvikkeet pysyvät ruodussa. Liukuovelliset Inaria-säilytysratkaisut sopivat erinomaisesti kapeisiinkin tiloihin, koska ovet eivät aukea ulospäin. Kaapistomme ovat saatavilla toiveidesi mukaan myös kätevillä taiteovilla tai perinteisillä saranaovilla.

Yksilöllistä suunnittelua ja korkealaatuisia materiaaleja

Kun valitset liukuovikaapin mittatilauksena, saat mahdollisuuden vaikuttaa kaapin jokaiseen yksityiskohtaan. Voit valita kaappien rungon materiaalit ja sävyt, ovien tyylit sekä sisusteet juuri omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Tämä varmistaa, että kaappisi ei ole pelkästään tyylikäs vaan myös kestävä ja käytännöllinen. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua luomaan täydellisen ratkaisun, joka yhdistää toiminnallisuuden ja estetiikan saumattomasti.

Ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut

Liukuovikaappien mittatilaustyönä valmistaminen ei ainoastaan takaa täydellistä istuvuutta ja tyyliä, vaan se on myös ympäristöystävällinen valinta. Räätälöity tuotanto minimoi materiaalihukan, ja voimme käyttää ekologisia ja kierrätettäviä materiaaleja, jotka vähentävät ympäristövaikutusta. Meille on tärkeää, että jokainen valmistamamme kaappi täyttää korkeat ympäristöstandardit ja on pitkäikäinen investointi kotiisi. Näin voit olla varma, että valitsemalla mittatilauskaapin teet kestävän valinnan, joka palvelee sinua ja ympäristöä pitkään.

Millainen on sinun unelmiesi liukuovikaappi?

Toteutamme jokaisen kaapiston millilleen mittojen mukaan, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi. Laajasta mallistostamme löydät takuulla mieleisesi vaihtoehdot niin rungon materiaaleihin ja sävyihin kuin liukuovien tyyliin. Esimerkiksi liukuovikaappi peiliovilla tuo mukavasti avaruutta tilaan: peilit heijastavat valoa ja tekevät tilasta valoisamman ja tilavamman tuntuisen. Lisäksi peililiukuovi poistaa tyylikkäästi erillisen peilin tarpeen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä unelmiesi liukuovikaappi, joka näyttää hyvältä vuosikymmeniä eteenpäin!


Eteisen kaapeissa vaatteet ja tavarat ovat aina valmiina matkaasi.
Mittatilauksena tehdyt vaatekaapit sopivat varmasti sisustukseesi.
Matalilla tasoilla luot tyylikästä säilytys- ja laskutilaa.
Tilaa televisiolle ja muulle viihde-elektroniikalle, laatikoilla tai liukuovilla.
Lasiovisessa kirjahyllyssä kirjat ja muut aarteesi ovat kauniisti esillä, mutta suojassa pölyltä ja lialta.
Toiveissa pieni vaatehuone tai suuri pukeutumishuone? Kurkkaa tänne!
Tilanjakajilla luot funktionaalisia tiloja työpisteiksi, ruokailuun tai oleskeluun.
Meiltä löytyy säilytysratkaisu ratkaisu joka huoneeseen, mittojesi ja toiveidesi mukaan.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!