Liukuovikaappi mittatilauksena kotiisi

Käytännölliset ja tyylikkään liukuovikaapit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen, eteiseen ja kylpyhuoneeseen. Valmiit kaappimallit eivät kuitenkaan välttämättä palvele täysin tarpeitasi tai istu juuri siihen paikkaan, mihin toivoisit. Siksi valmistamme liukuovikaappisi suomalaisena laatutyönä aina kotisi mittojen mukaan – aina mittauksesta suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen.

Liukuovikaappien avaimet käteen -toimitus tekee liukuovikaappien hankinnasta kauttamme helppoa. Laajasta mallistostamme löydät kotiisi sopivat kaapit liukuovilla, joiden jokainen yksityiskohta tehdään sinun toiveitasi noudattaen. Millilleen.

Liukuovikaappi säästää tilaa

Liukuovelliset Inaria-säilytysratkaisut säästävät tilaa ja antavat monia mahdollisuuksia kodin sisustamiseen mielesi mukaan. Esimerkiksi vaatekaappi liukuovilla säästää tilaa eteisessä, koska sen ovet eivät aukea kaapista ulos- tai sisäänpäin. Ei olekaan salaisuus, että mittatilauskalusteet näyttävät hyvältä ja sopivat niille varattuun tilaan - olipa liukuovikaappi matala tai korkea, pieni tai iso.

Liukuovikaapin peiliovet tuovat valoa kotiisi

Liukuovikaappi peiliovilla tuo mukavasti avaruutta tilaan. Peilit heijastavat valoa ja tekevät tilasta valoisamman ja tilavamman tuntuisen. Lisäksi peililiukuovi poistaa tyylikkäästi erillisen peilin tarpeen. Voit valita, ovatko kaikki liukuovikaappisi ovet peiliä vai onko ovissa peilien lisäksi tai sijaan esimerkiksi valkoista tai mustaa lasia. Meiltä saat liukuovet toiveesi mukaan eri värisinä, esimerkiksi valkoisena, mustana, punaisena, harmaana taikka tammen tai pronssin värisenä.

Tutustu vaihtoehtoihimme sekä sisustusideoihimme alla – ja löydä unelmiesi liukuovikaappi vuosikymmeniä hyvältä näyttäväksi osaksi kotisi sisustusta.

Eteisen kaapeissa vaatteet ja tavarat ovat aina valmiina matkaasi.
Mittatilauksena tehdyt vaatekaapit sopivat varmasti sisustukseesi.
Matalilla tasoilla rajaat huoneesi ja luot tyylikästä säilytystilaa.
Tilaa televisiolle ja vaikka mille muulle. Laatikoilla tai liukuovilla.
Lasiovisessa kirjahyllyssä kirjat ja muut aarteesi ovat esillä – mutta suojassa pölyltä ja lialta.
Oli kodissasi tilaa pienelle vaatehuoneelle tai suurelle pukeutumishuoneelle – kurkkaapa tänne!
Tilanjakajilla luot funktionaalisia tiloja työpisteiksi, ruokailuun tai ihan vain löhöilyyn.
Meiltä löytyy säilytysratkaisu ratkaisu joka huoneeseen, mittojesi ja toiveidesi mukaan.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!