fbpx
×

Vaatekaappi mittatilauksena

Käytännöllinen, toimiva ja oikein varusteltu mittatilauksena valmistettu vaatekaappi varmistaa, että päivä alkaa onnistuneesti. Kun kaikella on oma paikkansa, löytyy jokaiseen päivään oikeat vaatteet hetkessä. Tyylikäs vaatekaappi pitää vaatteesi siisteinä ja rypyttöminä. Vaatekaappi on samalla sisustuselementti, jolla saat makuuhuoneeseen ja kotisi muihin huoneisiin tasokasta ilmettä.

Me Inarialla valmistamme vaatekaapit juuri sinun huoneesi mittoihin sopivaksi, sinun valitsemistasi materiaaleista. Onpa tilasi sitten pieni ja matala tai suuri ja korkea, meiltä saat millilleen sopivan ja mittatilauksena valmistetun vaatekaapin. Vaatekaapin varustelu on täysin sinun päätettävissäsi – olemme tietenkin apunasi tekemässä uudesta vaatekaapistasi mahdollisimman käytännöllisen! Meiltä saat vaatekaappiin sopivat liukuovet sekä monipuolisen valikoiman lisävarusteita, kuten erilaisia telineitä, rekkejä ja laatikostoja.

Vaatekomero integroituu sulavasti kodin pohjaratkaisuun

Valmistamme myös upotetut vaatekomerot, jotka eivät vie ylimääräistä tilaa asumiselta. Vaatekomerot valmistetaan aina mittatilauksena tilan ja tarpeiden mukaisesti, olipa kyse sitten makuuhuoneen vaatekomerosta tai muuhun tilaan integroitavasta säilytystilasta. Vaatekomeron suunnittelu vaatii tarkkaa mittausta ja suunnittelua – onneksi me hoidamme sen puolestasi.

Tutustu sisustusideoihin alla tai suunnittele itse unelmiesi vaatekaappi. Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Neljä vinkkiä siistiin vaatekaappiin

1) Pidä esillä vain vaatteet, joita käytät

Kun heräät aamulla ja olet lähdössä töihin, valikoiman laajuus on usein sinun omaa hyvinvointiasi vastaan. Makuuhuoneen vaatekaapissa kannattaa säilyttää vain käytössä olevat vaatteet ja asusteet, muut kannattaa viedä vaatehuoneeseen. Ennen kuin siirrät vaatteita säilöön, varmista kuitenkin niiden puhtaus: likaiset vaatteet kannattaa pestä välittömästi eikä vasta ensi syksynä.

2) Siivoa kaappi vähintään kaksi kertaa vuodessa

Vaatekaappi kannattaa siivota pukeutumiskauden vaihtuessa: jos tilaa on runsaasti, kannattaa siivous tehdä kaksi kertaa vuodessa, ja jos tilaa on vähemmän, siivoa sisältö aina kauden vaihtuessa. Imuroi ja pyyhi kaapin tasot nihkeällä liinalla, jotta vaatteistasi irronnut nukka ja pöly pysyvät kurissa. Kun laitat vaatteita takaisin, laita hyllyille vain vaatteet, joita tiedät käyttäväsi ja jotka ovat sekä puhtaita että ehjiä.

3) Älä pidä kiinni vanhasta

Ole rehellinen itsellesi: älä säilytä vaatteita, joita et tule käyttämään – tai älä ainakaan säilytä ylimääräisiä vaatteita makuuhuoneesi vaatekaapissa. Yli jääneet vaatteet kannattaa antaa vaatekeräykseen ja vaatekaappiin eksyneet rikkinäiset taasen siivota pois kaapista.

Entäpä liian pienet tai suuret vaatteet? Tuletko vielä mahtumaan niihin? Jos tulet, laita ne vaatehuoneeseen odottamaan, muutoin niille kannattaa sanoa hyvästit ja vaalia hyviä yhteisiä muistoja: vaatteet löytävät varmasti uuden onnellisen omistajan vaatekeräyksen kautta.

4) Valoista on apua

Aamulla meillä kaikilla ei ole aina valot päällä. Useimmat varmasti ovat myös sitä mieltä, että matkalla kodista työpaikalle voisi olla mahdollisimman vähän esteitä. Vaatekaapin valot auttavat hieman unisemmankin löytämään kaapista saman parin sukat ja toimivan kokonaisuuden ilman penkomista, jolloin sekä vaatteet että vaatekaappi pysyvät siistimmässä kunnossa.

 

Liukuovet tekevät vaatekaapista tyylikkään ja käytännöllisen

Vaatekaappi ja liukuovi sopivat täydellisesti yhteen – vaatekaappi liukuovilla on käytännöllinen ja tilaa säästävä ratkaisu. Vaatekaappi kannattaa suunnitella tarkkaan pitäen silmällä oman asunnon tyyliä. Me Inarialla autamme sinua suunnittelemaan vaatekaapista ja vaatekaapin ovista juuri sellaiset, että ne sopivat ympäristöön kuin kuuluisasti nenä päähän. Sinun ei tarvitse murehtia siitä, sopivatko liukuovet vaatekaappiin, koska teemme kaapin ja ovet sinulle mittatilauksena.

Vaatekaapin liukuovien materiaali – korosta tai piilota

Liukuovilla voit suojata vaatteet katseilta tai korostaa niitä. Lasiset ovet korostavat perinteisesti kirjahyllyn kokoelmia tai koriste-esineitä, mutta halutessasi voit luoda vaatekaapin, josta vaatteet voi valita ovia avaamatta – lasinen liukuovi tekee tästä helppoa! Läpinäkymättömät ovet puolestaan sopivat loistavasti käyttövaatteiden tai esineiden piilottamiseen – niiden hyödyt nousevat esille vaikkapa silloin, kun on tarpeen tehdä hätäsiivous vieraiden varalle. Liukuoviin voit valita myös peilipinnan, joka on kätevä niin eteisen kaapissa kuin ainakin yhtenä makuuhuoneen vaatekaapin ovena. Liukuovien kehykseksi voit valita alumiinikehyksen, puujäljitelmän tai voit tilata ne kehyksettöminä. Liukuovet sopivat mainiosti myös lasten vaatekaappiin, koska liukuovia on helpompi liikutella kuin painavia perusovia. Liukuovet vaatekaappiin saat meiltä mittatilauksena – millilleen.

Vaatekaapin liukuovet saatavilla myös taittomekanismilla

Kun yhdistetään millilleen mittatilauksena valmistetut, kotimaiset Inaria-liukuovet ja innovatiivinen saksalainen teknologia, syntyy Inaria WingLine – kotisi mittoihin tehty liukuovi, jossa on taittomekanismi. Taitto-ovilla saat vaatekaapin sisällön kerralla näkyviin – reunasta reunaan, täysin sulavasti ja äänettömästi. Taittomekanismi sopii yhtä hyvin niin suuriin ja näyttäviin kaappeihin, jopa 2400 mm korkeuteen saakka, kuin myös pieniin kylpyhuoneen kaappeihin. Suurimmatkin Inaria WingLine -ovet avautuvat äänettömästi ja sulkeutuvat pehmeästi. Taitto-ovet saa kaikissa, upeissa levyväreissämme. Ovissa hyödynnetään saksalaisen Hettichin innovatiivista WingLine-teknologiaa, ainoana Suomessa.


Kätevät peiliovet tuovat helpotusta pukeutumiseen

Mitä hyötyä on varustaa vaatekaappi peiliovilla? Varmasti sinullekin tulee mieleen se suurin hyöty: kun sinun ei tarvitse ostaa erillistä peiliä, säästät kodistasi tilaa ja kukkarostasi rahaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, että kun hankit vaatekaappiisi peiliovet, säästät arjessasi myös aikaa. Et joudu enää ottamaan ylimääräisiä askeleita peilin eteen, vaan voit mallailla sopivat vaatteet päällesi heti vaatekaapin äärellä. Pienikin ajan säästö on arvokasta erityisesti silloin, kun pyörität kiireistä lapsiperhearkea. Jokainen toimiva kokonaisuus auttaa sinua mukavampaan elämään.

Valitse vaatekaappiin juuri oikeanlaiset hyllyt

Jos ostat vaatekaapin suoraan huonekaluliikkeen hyllyltä, et välttämättä voi vaikuttaa siihen, miten vaatekaapin hyllyt on sijoiteltu. Tällöin joudut tekemään kompromisseja ja sijoittelemaan vaatteet ja tavarat hyllyille niin kuin ne sattuvat mahtumaan. Inarian vaatekaappien hyllyille on ominaista, että niiden sijainti suunnitellaan yksilöllisesti ja ammattilaisten avustuksella tarkasti ja millilleen oikein. Kun hyllyt on sijoiteltu oikein, vaatekaapin hyllyille mahtuu kompaktisti juuri ne vaatteet, jotka olit suunnitellutkin mahtuvan. Lisäksi hyllyt ovat sijoiteltu kaapin sisällä siten, että vaatteet niiltä on helposti saavutettavissa ja esimerkiksi ovet eivät ole hankalasti edessä.

 

Mittatilauksena valmistettu vaatekaappi tarjoaa käytännöllisyyttä ja toimivuutta, varmistaen, että kaikki vaatteet löytyvät nopeasti ja pysyvät siisteinä. Tällainen vaatekaappi toimii myös tyylikkäänä sisustuselementtinä. Inaria valmistaa vaatekaapit juuri asiakkaan huoneen mittojen ja materiaalivalintojen mukaan, olipa tila pieni tai suuri. Vaatekaapin varustelu on täysin asiakkaan päätettävissä, ja tarjolla on monipuolisia lisävarusteita, kuten telineitä ja laatikostoja. Lisäksi Inaria valmistaa upotetut vaatekomerot, jotka integroituvat sulavasti kodin pohjaratkaisuun, hyödyntäen tilan ja tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittele unelmiesi vaatekaappi itse suunnittelutyökalullamme tai yhdessä ammattilaisen kanssa lähimmällä Inaria Studiollasi!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!