fbpx
×

Liukuovikaapit ja tilanjakajat Espoosta ja Kirkkonummelta

Nyt on liukuovien ja kaapistojen hankkiminen helppoa!

Olen Ahti Mäntymaa. Olen 24 vuotta toiminut Inaria kauppiaana pääkaupunkiseudulla ja niistä vuosista suurimman osan Espoossa. Tänä aikana olen toteuttanut tuhansia kaappi- ja liukuoviremontteja pääkaupunkiseudulla.

On aika uudistaa Inaria Studio Leppävaaran konseptia. Ilolla olemme Inaria Studio Leppävaarassa palvelleet asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla ja nyt on aika kehittyä eteenpäin. Jatkamme toimintaa kuten ennenkin mutta hieman uudistetussa muodossa: Luontevin tapa suunnitella kaapisto on Sinun kotonasi ja siihen aion jatkossa panostaa.

Ota yhteyttä:

A) Joko sovimme maksuttoman mittaus- ja suunnittelukäynnin kotiinne ja teen teille tarjouksen tarvitsemistanne tuotteista. Minulla on ovimalleja mukanani sekä värimallit rungoille että oville

B) Tai sitten annatte minulle alustavat mitat ja toiveet ja teen niiden mukaan teille tarjouksen. Ja jos kauttamme Inariaa tilaatte niin tulen joka tapauksessa ennen tilausta tarkistusmittaamaan kohteen

Helposti ja ammattitaidolla Inaria liukuovet, kaapistot, vaatehuoneet ja mittatilaus kylpyhuonekalusteet.
Asennus- ja purkutyöt myös kauttamme.

Inaria Studio Ahti Mäntymaa
puhelin: 09 2976 123
sähköposti: inariastudio.leppavaara@inaria.fi  tai  inariastudio.espoo@inaria.fi

 

Inaria Studio Ahti Mäntymaa

Kalusteet
Kalusteita kaikkiin kodin tiloihin: eteinen, makuuhuone, lastenhuone, olohuone, vaatehuone, varasto, kylpyhuone…

Kalusteita eri tarpeisiin
Vaatekaappi, siivouskaappi, kenkäkaappi, toimistokaappi, kulmakaappi, allaskaappi, kirjahylly, lipasto, istuinpenkki, tv-taso, aputaso, tilanjako-ovi…

Varustele haluamallasi tavalla
Hyllyt, tangot, korit, laatikot, valot, kenkätelineet, housutelineet, solmiotelineet, altaat, peilit…

Voit valita myös kalusteiden mitoituksen, rakenteen, ovimallit ja värit. Kun käytät vähän aikaa ja vaivaa näihin valintoihin, on lopputulos juuri sinun näköisesi.
www.inaria.fi

Palvelut
Saat meiltä ilmaisen suunnittelu- ja mittauspalvelun. Tutustu myös rahoituspalveluihimme. Halutessasi teemme asennuksen sekä mahdolliset purku- ja poiskuljetustyöt. Muutkin remonttipalvelut ovat mahdollisia. Kysy lisää!

Inaria Studio
Inaria Studio on Suomen suurin liukuovikaapistoihin erikoistunut myymäläketju, joka palvelee Sinua henkilökohtaisesti suunnittelusta asennukseen. Inaria-liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina millintarkasti asiakkaan mittojen mukaan.

Valmistaja
Inaria-liukuovikaapistojen valmistaja Finnmirror Oy on yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Vuonna 1923 perustetun perheyrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät peilinvalmistuksen perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus.

Inaria-Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta Inaria-rahoituksella

  • Rahoitus aina 50 000 € asti
  • 3 kk:n koroton ja kuluton maksuaika
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Edulinen korko OP-Prime + 6,95 %
  • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oy
Tutustu ehtoihin ja hae rahoitusta »
Inaria Studio Ahti Mäntymaa, puh. 09 2976 123, sähköposti: inariastudio.leppavaara@inaria.fi  tai  inariastudio.espoo@inaria.fi

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!