fbpx

Aktuellt

29.08.2017

Nytt: eldrivna Inaria Flatfront E-skjutdörrar

Nytt från Inaria, föregångaren inom finländska skjutdörrar och möbler. Inaria Flatfront E: smidiga eldrivna skjutdörrar.

Skjutdörrarna Flatfront E öppnas och stängs med en fjärrkontroll som är lätt att använda eller helt enkelt genom att röra vid skjutdörrens yttre kant. När dörrarna är stängda står de sida vid sida så att framsidan på din nya förvaringshelhet har en jämn och slät yta. Skjutdörrarna Inaria Flatfront E är säkra att använda eftersom systemet identifierar eventuella hinder framför dörrarna och skjutdörren byter riktning automatiskt. Skjutdörrarnas färg och material kan du välja fritt bland Inarias alla skivfärger. Till utbudet hör nu också nya mönster i högglans eller med matt yta. Precis som alla Inariamöbler tillverkas dessa också exakt enligt de mått du önskar.

    Begärt offert

    Kontakt

    Information