fbpx

Ajankohtaista

16.04.2024

Artisti Erika Vikmanille unelmien vaatehuone

Koko kansan suosioon noussut diskopopin kuningatar Erika Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Erikan uudessa kodissa ei ollut lainkaan vaatehuonetta ja luonnollisesti esiintyvä taiteilija tarvitsee sellaisen. Vaatehuoneelle oli siis ehdoton tarve.

”Hankin uuden kodin sillä ajatuksella, että yhdestä huoneesta rakennetaan huone vain vaatteille ja kengille ja niin tapahtui. Olen artisti, joka tunnetaan myös tyylistään, joten asua ja kenkää löytyy. Vaatehuone on minulle täysin ehdoton.”

Inaria ihastutti Erikaa upeilla ja laadukkailla vaatehuoneillaan, joten valinta vaatehuoneen valmistajasta oli selvä.
”Selailin somesta alan eri yrityksiä, ja Inaria teki vaikutuksen jo Instagram-sisältönsä perusteella. Kuvat vaatehuoneista olivat upeita ja laadukkaan näköisiä, joten päätin että heiltä sen haluan.”

Vaatehuone suunniteltiin yhdessä Inarian suunnittelijan kanssa yhteen kodin makuuhuoneista. Tärkeintä oli käyttää kaikki mahdollinen tila hyväksi. Tilasta haluttiin arvokkaan näköinen, joten materiaaliksi valikoitui premium tammi tumma. Erika toivoi vaatehuoneeseen kenkävitriiniä sekä paljon rekki- ja säilytystilaa esiintymisvaatteille.

Vaatehuoneesta tuli täydellinen, joten Erika ei voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
”Olen aina haaveillut omasta huoneesta esiintymisasuille ja en voinut uskoa silmiäni kun se viimein oli todellista!”

 

Tehdäänkö sinullekin millilleen tarpeidesi mukainen vaatehuone?

Ota yhteyttä lähimpään Inaria-studioosi ja varaa maksuton suunnittelupalaveri!

KATSO INARIA STUDIOT »

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!