fbpx

Kirjahylly mittatilauksena

Joillakin meistä on huonekaluliikkeen mittoihin suunnitellut kodit – toisilla taas ei. Inarian kirjahyllyt sopivat aina sinun kotisi mittoihin, sillä ne tehdään mittatilaustyönä. Millilleen. Onpa sinulla haussa matala, kapea, pitkä, pieni tai korkea kirjahylly – meiltä saat haluamasi kokoisen kirjahyllyn. Saat itse valita kirjahyllysi materiaalit lukuisista vaihtoehdoistamme – sopi tyyliisi sitten esimerkiksi klassinen valkoinen, tyylikäs tumma puu tai maanläheinen tammi.

Kirjahylly lasiovilla

Säilytit kirjahyllyssä sitten kirjoja, astioita tai muistoesineitä matkoiltasi, tyylikäs mittojen mukaan tehty hylly luo niille arvoisensa ympäristön. Lasiset liukuovet estävät pölyyntymistä ja hyllyihin integroidut valot kruunaavat kokonaisuuden. Voit valita kirjahyllyysi kirkkaat tai värilliset lasiovet, tai esimerkiksi hieman yksityisyyttä tarjoavat maitolasiovet. Halutessasi valmistamme kirjahyllyn myös täysin umpinaisilla, mutta kuitenkin kevyillä liukuovilla.

Tutustu sisustusideoihin alla tai suunnittele itse unelmiesi kirjahylly. Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Miten kertoa elämäsi tarina kirjahyllyssä?

1) Näytä juuresi

Isomummon posliinit ja hopeat; ukin sotamuistot; saha, jolla sukutilan hirret kaadettiin. Matkan varrelta löytyy paljon näytettävää, jotka osaltaan määrittävät sitä, mitä sinä olet. Jos haluat kotiisi museon, joka kertoo perheenne tarinaa, kirjahyllystä luot sille hienot puitteet.

Vanhoista esineistä löytyy jutunjuurta. Eikä niiden tarvitse olla viimeisen päälle priimakunnossa, sillä käytön jäljet vain lisäävät tarinaasi todentuntua. Kirjahyllyyn koottu kokoelma nätisti valaistuna tekee vaikutuksen vieraisiin ja auttaa löytämään yhteistä pohjaa myös uusien tuttujen kanssa.

2) Kokoa muistoja matkan varrelta

Joillekin se voi olla vain pehmonalle, mutta sinulle ensimmäinen rakkaaltasi saamasi lahja. Se on tärkeä siinä missä kuva lapsen ensihymystä, lomalta löytyneet simpukankuoret tai kummitytöltä saatu omakuva.

Muistosi kertovat sinusta enemmän kuin lukemasi kirjat tai keräämäsi astiastot. Niihin sisältyy tapahtumia ja ihmisiä, jotka ovat muistamisen arvoisia. Laita tärkeät muistosi kirjahyllyysi, jonka lasinen liukuovi suojaa sisältöä pölyltä.

3) Esittele kokoelmasi

Muumimukeja, jääkiekkokortteja, vanhoja esineitä, postimerkkejä tai tietokoneita vuosien varrelta. Kirjahyllyssä kokoelmasi pääsee oikeuksiinsa. Se näyttää hyvältä ja on sinun sekä vieraidesi ihasteltavissa.

Keräämäsi esineet kertovat, kuka sinä olet, ja niiden näyttäminen tutuille ja vieraille avaa niin puheenaiheita kuin mahdollisia jaettuja kokemuksia. Arvokkaat keräilyesineesi on hyvä pitää suojassa suoralta auringonvalolta ja pölyltä, mikä onnistuu hyvin mittatilauskaapissa.

Kirjahylly tilanjakajana

Kirjahylly toimii tietysti myös oivallisena tilanjakajana. Kirjahyllyn käyttäminen tilanjakajana on verrattain uusi tapa käyttää hyllyä ja luultavasti Ikean Kallax-hylly on saanut meidät suomalaiset ajattelemaan uudella tavalla kirjahyllyn käyttämistä. Inarian kirjahylly sopii tottakai tähän tarkoitukseen myös hyvin. Ja mikä parasta, teemme juuri sen kokoisen kirjahyllyn, jonka tarvitset jakamaan tilaa.

Suunnittele itse unelmiesi kirjahylly tai anna ammattilaistemme auttaa sinua lähimmällä Inaria Studiollasi!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!