fbpx
×

Ajankohtaista

Inaria aurinkopaneelit

07.05.2021

Omavaraisuutta sähköstä aurinkovoimalalla

Osana yhtiön vastuullisuutta inaria-kaapistojen valmistaja Finnmirror ottaa käyttöön oman aurinkovoimalan.

Energiapalveluyhtiö Väre rakentaa Finnmirrorille 220 paneelia kattavan aurinkovoimalan yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Sähköntuotanto omassa aurinkovoimalassa on päästötöntä ja samalla säästetään siirtomaksuissa ja sähköverossa.

Finnmirrorin aurinkovoimalan tuottoarvio on yli 66 000 kilowattituntia vuodessa, joka kattaa noin seitsemän prosenttia yhtiön kiinteistön vuotuisesta sähkön käytöstä. Aurinkotuotannolla pienennetään hiilipäästöjä noin 19 000 kilon verran.

Jatkossa voidaankin todeta että, joka kymmenes Inaria-kaapisto on rakennettu puhtaasti aurinkovoimalla.

Lue aiheesta lisää »

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!