fbpx
×

Ajankohtaista

23.03.2017

Uutuus: Inaria WingLine -taitto-ovet

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään millilleen mittatilauksena valmistetut, kotimaiset Inaria-liukuovet ja innovatiivinen teknologia? Syntyy Inaria Wingline – kotisi mittoihin tehty liukuovi, jossa on taittomekanismi. Nyt saat kaapiston sisällön kerralla näkyviin – reunasta reunaan, täysin sulavasti ja äänettömästi.

Taittomekanismi sopii yhtä hyvin niin suuriin ja näyttäviin kaappeihin, jopa 2400 mm korkeuteen saakka, kuin pieniin kylpyhuoneen kaappeihin. Suurimmatkin Inaria WingLine -ovet avautuvat äänettömästi ja sulkeutuvat pehmeästi. Taitto-ovet saa kaikissa, upeissa levyväreissämme. Ovissa on saksalaisen Hettichin innovatiivinen WingLine-teknologia – ainoana Suomessa.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!