fbpx
×

Aktuellt

15.06.2017

Miljövänliga aluminiumramar från föregångaren i möbelbranschen

Helt återvinnbart aluminium är den vanligaste metallen i jordskorpan. Av allt aluminium som används globalt återanvänds upp till tre fjärdedelar och återvunnet aluminium kan återanvändas nästan ändlöst. Aluminiets tålighet garanterar att produkter som är tillverkade av aluminium är långlivade och behöver minimalt med underhåll. Eftersom aluminiet är lätt är dess ekologiska fotavtryck mindre än till exempel stålets. Aluminiumytan är också ytterst lättskött: den behöver inget annat underhåll än rengöring.

Vi är den enda finländska tillverkaren av skjutdörrar som har använt aluminiumramar och -skenor redan i åratal. Inaria-skjutdörrarnas aluminiumramar och -skenor tillverkas i EU. Vi ersatte de föråldrade stålramarna i vår kollektion med aluminiumramar då dessa kunde återvinnas betydligt bättre, men vi var också imponerade av materialets tekniska egenskaper. Våra aluminiumramar har en mycket hård ytbeläggning och en förstklassig finish. Det bästa är att Inarias aluminiumramar är mycket tysta, hållbara och lättskötta.

    Begärt offert

    Kontakt

    Information