fbpx
×

Aktuellt

30.08.2017

Nytt: Inaria Soft close -mekanism för skjutdörrar

Nu kan vi stolt presentera den nya Inaria Soft close -mekanismen för skjutdörrar. Den är tillgänglig för alla våra nya skjutdörrar.

Finlands mest traditionsrika tillverkare av skjutdörrar, Inaria, har patenterat en unik magnetisk mekanism för skjutdörrar som gör att Inarias skjutdörrar nu löper ännu mjukare, tystare och säkrare än tidigare. Tack vare Soft close -mekanismen är skjutdörren lätt att öppna och kan stängas ljudlöst. Eftersom dörren stängs långsammare minskar risken för att man får fingrarna i kläm, vilket betyder att skjutdörren är säkrare såväl för barn som för vuxna.

Den magnetiska Inaria Soft close-mekanismen är tillgänglig för alla våra nya skjutdörrar. Eftersom den inte innehåller förslitningsdelar hålls den som ny i åratal, precis som Inarias skjutdörrar. Soft close-mekanismen som är designad och tillverkad i Finland har självfallet förtjänat sin Nyckelflagga.

 

    Begärt offert

    Kontakt

    Information