fbpx
×

Tervetuloa Inaria-verkkokauppaan

Rakenna Inaria-suunnittelutyökalulla kaluste mittojesi mukaan ja tee tilaus. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja joista aloittaa. Kun voit itse määritellä kalusten värin ja koon millilleen, ne sopivat tilaasi täydellisesti.

Valitset vain kategorian ja haluamasi tuotteen. Syötä haluamasi mitat. Valittavissasi on 12 eri värivaihtoehtoa ja niiden yhdistelmiä. Lopullinen hinta ja kuva tuotteestasi on valmis. Tuote on heti tilattavissa ja valmis tuote saapuu sinulle 2 viikon kuluttua.

HUOM! Verkkokaupamme lomailee viikot 29-32. Tilaukset käsitellään heti viikosta 33 eteenpäin.

Aurinkoista kesää!


Inaria-kalusteiden korkealaatuiset materiaalit

Materiaalivalinnoissa suositaan kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Inaria-kaapiston runko-osat ovat 19 mm vahvuista kalustelevyä. Peilit ja lasit ovat aina 4 mm paksuista float-lasia. Läpinäkyvät lasit ovat karkaistua lasia ja maalaituissa laseissa on turvakalvo. Lasi- ja peiliovissa on alumiinikehykset ja kuulalaakeroidut alapyörät. Laatikoston toimivuuden takaa laadukas ja äänetön Grass Scala -hidastinmekanismi. Lisävarusteena on saatavana käyttömukavuutta lisäävä ”pomppumekanismi”.

Inaria-kalusteet valmistetaan Suomessa Sastamalassa. Korkea laatu rakentuu sadan vuoden kokemuksella. Inaria-kalusteet ovat avainlipputuotteita. Kaapistot valmistetaan aina asiakkaan tilauksesta, joten ympäristöä kuormittavaa ylituotantoa ei synny.


Inaria-kalusteiden materiaaliseloste.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!