Kalusteet

Rakenna Inaria-suunnittelutyökalulla kaluste mittojesi mukaan ja tee tilaus. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja joista aloittaa. Kun voit itse määritellä kalusten värin ja koon millilleen, ne sopivat tilaasi täydellisesti.

Valitset vain kategorian ja haluamasi tuotteen. Syötä haluamasi mitat. Valittavissasi on 12 eri värivaihtoehtoa ja niiden yhdistelmiä. Lopullinen hinta ja kuva tuotteestasi on valmis. Tuote on heti tilattavissa ja valmis tuote saapuu sinulle 2 viikon kuluttua.


Inaria-kalusteiden korkealaatuiset materiaalit

Materiaalivalinnoissa suositaan kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja. Inaria-kalusteiden runko-osat ovat 19 mm vahvuista kalustelevyä. Peilit ja lasit ovat aina 4 mm paksuista float-lasia. Läpinäkyvät lasit ovat karkaistua lasia ja maalaituissa laseissa on turvakalvo. Lasi- ja peiliovissa on alumiinikehykset ja kuulalaakeroidut alapyörät. Laatikoston toimivuuden takaa laadukas ja äänetön Grass Scala -hidastinmekanismi. Lisävarusteena on saatavana käyttömukavuutta lisäävä ”pomppumekanismi”.

Yöpöydät ja laatikostot

Seinähyllyt

Tasot ja TV-tasot

Kirjahyllyt ja vitriinit

Kenkähyllyt ja lokerikot