fbpx
×

Ympäristöystävällinen valinta

Meille ympäristön hyvinvointi on aina ollut itseisarvo. Toimintaamme on aina kehitetty maalaisjärjellä, kestävälle pohjalle. Ympäristönsuojelun kehittämisellä on merkittävä asema yhtiömme kokonaisstrategiassa. Tehtaamme sijaitsee Sastamalassa keskellä puhdasta havumetsämaisemaa. Olemme varmistaneet lähiympäristömme hyvinvoinnin investoimalla muun muassa omaan vedenpuhdistamoon. Pitkän suunnittelutyön tuloksena olemme saaneet liuotinpäästöt nollaan.

Inaria-liukuovikaapistot valmistetaan aina asiakkaan tilauksesta, joten ympäristöä kuormittavaa ylituotantoa ei synny. Tuotantolinjamme sarjakoko on yksi.

Tuotannossa syntyvä jäte lajittellaan ja kierrätetään. Tietokoneistettu tuotanto optimoi lasinkäytön, mikä vähentää merkittävästi jätelasin määrää, joka kierrätetään lasivillatehtaalle. Tuotanto minimoi kalustelevyn käytön. Levy- ja puujäte poltetaan kaupungin kaukolämpökeskuksessa. Myös pahvi-, paperi- ja metallijäte päätyvät tehokkaaseen kierrätykseen.

Huomioimme tuotekehityksessä tuotteen koko elinkaaren sekä lopputuotteen vähäisen energiankulutuksen. Peilinä käytämme uuden sukupolven ympäristöpeiliä, josta on poistettu raskasmetallit, kuten lyijy ja kupari.

Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat meille tärkeitä kriteereitä pakkausten tuotekehityksessä ja logistiikassa. Toimitamme mittatilauskaappisi sinulle mahdollisimman ilmastoystävällisellä kuljetuksella.

Inaria-liukuovikaapit valmistaa Finnmirror

Me olemme yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Inaria-liukuovikaappien lisäksi tuotteisiimme lukeutuvat Finnmirror-kylpyhuonekalusteet sekä kodin sisustuspeilit.

Vuonna 1923 perustetun perheyrityksemme toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus. Tavoitteenamme on mahdollisimman korkea laatu kaikessa tuotannossa. Laatu syntyy lähes sadan vuoden kokemuksestamme, aidoista materiaaleista ja vastuullisesta tuotannosta.

Lue lisää »

 

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!