fbpx
×

Liukuovet

Liukuovilla on monta eri käyttökohdetta ja -tarkoitusta. Monikäyttöisillä liukuovilla voit materiaalista riippuen joko korostaa kohteita tai suojata niitä katseilta. Liukuovet mahtuvat ahtaampaankin paikkaan eivätkä ole koskaan tiellä, olivatpa ne auki tai suljettuna – siksi liukuovet ovatkin suositusvaihtoehtona kaikissa mittatilauskaapeissamme. Mittatilausvalmistus mahdollistaa liukuovien asentamisen haluttaessasi myös vanhaan kaappiin.

Liukuovet yleistyvät myös tilanjakajana. Tilanjakoliukuovi voidaan asentaa seinän sisään liukuvaksi, jolloin se säästää tilaa ja lisää käytännöllisyyttä perinteiseen oveen verrattuna. Päivällä tilanjakoliukuovet voidaan avata ja lisätä huoneiden avaruutta – illalla ovet sulkemalla voidaan erottaa esimerkiksi olohuone ja makuuhuone toisistaan. Näin pienemmästäkin tilasta saadaan tilavampi ja toimivampi.

Tutustu liukuovigalleriaamme ja erilaisiin liukuovimalleihin. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Inaria Studioosi, jossa suunnittelemme kanssasi millilleen tarpeisiisi sopivan liukuovikokonaisuuden.

Suunnittelutyökalullamme voit halutessasi suunnitella liukuovet myös itse ja kokeilla, miltä ovet näyttävät osana sisustuskokonaisuutta sekä pyytää samalla tarjouksen suunnittelemistasi liukuovista.


LIUKUOVIMALLIT

SlimLine-alumiinikehysovet

Alumiinikapeakehysovet

Alumiinisuorakehysovet

Alumiinipiilokehysovi

UUTUUS! Kehyksetön levyovi Blanco

MDF-kehysovet – kehyksen leveys 100 mm

MDF-kehysovet – kehyksen leveys 60 mm

MDF-leveäkehysovet

Liukuovet sopivat erinomaisesti vaatekaappiin

Liukuovet tarjoavat tyylikkään ja käytännöllisen vaihtoehdon perinteisille avattaville oviratkaisuille. Liukuovien suurin etu on tilansäästö, sillä ne eivät vaadi ylimääräistä tilaa avautuakseen tai sulkeutuakseen. Kun valitset vaatekaappiisi liukuovet, se tuo lisää neliöitä asuntoon – joskus jopa rutkasti.

Perinteiset avattavat ovet vaativat ylimääräistä tilaa ympärilleen, mikä voi olla haasteellista pienissä tai ahtaissa tiloissa. Esimerkiksi makuuhuoneessa sänky vie usein suurimman tilan, eikä ylimääräisiä neliöitä välttämättä ole. Tästä syystä liukuovilla varustettu vaatekaappi onkin loistava valinta esimerkiksi juuri makuuhuoneeseen tai muihin kodin huoneisiin.

Liukuovien etu on myös niiden helppokäyttöisyys, sillä liukuovet liukuvat kevyesti ja sujuvasti omilla kiskoillaan. Niiden avaaminen ja sulkeminen onnistuu vaivatta jopa yhdellä kädellä, mikä tekee niistä kätevän ratkaisun kiireisessä arjessa.

Mistä liukuovien hinta muodostuu?

Mittatilauksena tehdyille liukuoville ei luonnollisesti ole standardihinnastoa, koska ne valmistetaan asiakkaan toiveiden ja hänen kotinsa ja tilansa mittojen mukaisesti. Liukuovien hintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat asiat:

  • Oviaukon koko ja profiili
  • Ovien kappalemäärä
  • Ovien korkeus ja leveys
  • Ovien materiaali ja täytemateriaali
  • Lisävarusteet

Mittatilausliukuovien hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti ja siihen voi vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalinnoilla. Liukuovien materiaalivaihtoehtoihin voit tutustua täällä »

Lisätietoja liukuovien toteutuksesta ja hinnoista saat pyytämällä meiltä tarjouksen tai vierailemalla lähimmällä Inaria Studiolla.

Liukuovet tehdään mittojen mukaan – millilleen

Me Inarialla lähdemme siitä, että kotisi tai tilasi ei ole tarkoitus sopia kalusteiden ja ovien mittaan, vaan ovien ja kalusteiden tulee sopia sinun kotiisi ja tilaasi. Tämä pätee myös liukuovissa. Meillä liukuovet tehdään aina mittojen mukaan tarvitsemaasi tilaan – millilleen. Hoidamme mittauksen, suunnittelun, valmistuksen ja valmiiden liukuovien asennuksen.

Liukuovet tarjoavat laajan valikoiman erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit valita liukuoviin esimerkiksi puumateriaalin, joka luo lämpimän ja luonnollisen ilmeen. Lasiovet taas tuovat modernia tyylikkyyttä ja avartavat tilan tunnetta. Peililiukuovet puolestaan ovat käytännöllisiä, koska huoneeseen ei tarvitse hankkia erillistä peiliä. Tarjolla on monenlaisia eri värisiä liukuovia, joten voit vapaasti valita, haluatko sovittaa liukuoven huoneen muuhun värimaailmaan vai luoda uudenlaista kontrastia sisustukseen.

Tutustu liukuovigalleriaan ja inspiroidu »

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!