Liukuovet säästävät tilaa

Liukuovet parantavat kätevästi kodin yleisilmettä - ne näyttävät hyviltä, olivat ne auki tai kiinni. Liukuovet sopivat ahtaampaankin paikkaan, eivätkä ole koskaan kenenkään tiellä. Siksi kaikissa mittatilauskaapeissamme onkin liukuovet vakiovaihtoehtona. Liukuovet sopivat moneen käyttöön, kuten eteiseen ja kaappiin. Teemme liukuovet mittojen mukaan ja näin ollen ne voidaan tehdä myös vanhaan kaappiin, jos näin halutaan.

Vaatekaappi liukuovilla

Monikäyttöisillä liukuovilla voit suojata kohteita katseilta tai korostaa niitä. Lasi liukuovissa korostaa kirjahyllyn kokoelmat ja koriste-esineet ja voit luoda vaatekaapin, josta vaatteet voi valita ovia avaamatta - lasinen liukuovi tekee tästä helppoa. Läpinäkymättömät ovet puolestaan sopivat loistavasti käyttövaatteiden tai esineiden piilottamiseen - niiden hyödyt nousevat esille vaikkapa silloin, kun tarvitsee tehdä hätäsiivous vieraiden varalle.Liukuoviin voit valita myös peilipinnan, joka on kätevä niin eteisessä kuin ainakin yhtenä makuuhuoneen vaatekaapin ovena. Liukuovien kehykseksi voit valita alumiinikehyksen, puujäljitelmän tai voit tilata ne kehyksettöminä.

Liukuovi oviaukkoon

Liukuovet tilanjakajana yleistyvät nopeaa vauhtia. Se ei ole ihme, koska liukuovet säästävät tilaa ja tekevät tilasta käytännöllisemmän esimerkiksi siksi, että liukuovi voidaan asentaa ikäänkuin seinän sisään, jolloin se ei vie tilaa niin paljon kuin tavallinen ovi. Päivällä liukuovet voidaan avata ja tehdä tilasta tällä tavoin avarampi. Illalla ovet voidaan sulkea ja toiselle puolelle jää esimerkiksi olohuone ja toiselle makuuhuone. Näin pienestäkin tilasta saadaan entistä toimivampi ja tilavampi.

Teemme liukuovet mittatilauksena, joten niiden hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti.

Tutustu vaihtoehtoihin Inaria-materiaalit 2019 -esitteessä:

Voit tutustua materiaaleihin täällä »

Suunnittelutyökalullamme pääset suunnittelemaan itsellesi pelkät ovet tai kokeilemaan, mitä ne näyttävät osana kokonaisuutta. Samalla voit pyytää tarjouksen suunnittelemistasi ovista. Liukuovemme valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalan tehtaallamme. Millilleen.

Hei!

Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!