fbpx

Liukuovet säästävät tilaa

Liukuovet parantavat kätevästi kodin yleisilmettä - ne näyttävät hyviltä, olivat ne auki tai kiinni. Liukuovet sopivat ahtaampaankin paikkaan, eivätkä ole koskaan kenenkään tiellä. Siksi kaikissa mittatilauskaapeissamme onkin liukuovet vakiovaihtoehtona. Liukuovet sopivat moneen käyttöön, kuten eteiseen ja kaappiin. Teemme liukuovet mittojen mukaan ja näin ollen ne voidaan tehdä myös vanhaan kaappiin, jos näin halutaan. Vaatekaapit on kätevä varustaa liukuovilla.

Liukuovi oviaukkoon

Liukuovet tilanjakajana yleistyvät nopeaa vauhtia. Se ei ole ihme, koska liukuovet säästävät tilaa ja tekevät tilasta käytännöllisemmän esimerkiksi siksi, että liukuovi voidaan asentaa ikäänkuin seinän sisään, jolloin se ei vie tilaa niin paljon kuin tavallinen ovi. Päivällä liukuovet voidaan avata ja tehdä tilasta tällä tavoin avarampi. Illalla ovet voidaan sulkea ja toiselle puolelle jää esimerkiksi olohuone ja toiselle makuuhuone. Näin pienestäkin tilasta saadaan entistä toimivampi ja tilavampi.

Teemme liukuovet mittatilauksena, joten niiden hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti.

Tutustu vaihtoehtoihin Inaria 2020 -esitteessä:

Voit tutustua materiaaleihin täällä »

Suunnittelutyökalullamme pääset suunnittelemaan itsellesi pelkät ovet tai kokeilemaan, mitä ne näyttävät osana kokonaisuutta. Samalla voit pyytää tarjouksen suunnittelemistasi ovista. Liukuovemme valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalan tehtaallamme. Millilleen.

Liukuovet tehdään mittojen mukaan – millilleen

Me lähdemme siitä, että kotisi tai tilasi ei ole tarkoitus sopia kalusteiden ja ovien mittaan, vaan ovien ja kalusteiden tulee sopia sinun kotiisi ja tilaasi. Tämä pätee myös liukuovissa. Meillä liukuovet tehdään aina mittojen mukaan tarvitsemaasi tilaan – millilleen. Meiltä saat niin liukuovet kuin liukuovilla varustetut kaapit. Erityisesti mittojen mukaan tehdyt liukuovet sopivat kapeisiin käytävä-tyyppisiin tiloihin. Silloin ne säästävät tilaa. Lisäksi niihin saa laitettua peilit, joten erillistä peiliä ei tarvitse ostaa, vaan peililiukovella ajat saman asian.

Mistä liukuovien hinta muodostuu?

Mittatilauksena tehdyille liukuoville ei luonnollisesti ole standardihinnastoa, koska ne ovat valmistettu asiakkaan toiveiden ja hänen kotinsa ja tilansa mittojen mukaisesti. Liukuovien hintaan vaikuttaa enemmän ja vähemmän tietyt asiat ja muiden muassa seuraavat asiat:

  • Oviaukon koko ja profiili
  • Ovien kappalemäärä
  • Ovien korkeus ja leveys
  • Ovien materiaali ja täytemateriaali
  • Lisävarusteet

Liukuovet sopivat vaatekaappiin erittäin hyvin

Meidän kantamme on, että liukuovet sopivat vaatekaappiin todella hyvin. Mielipide on tietysti puolueellinen, mutta asian pystyy perustelemaan monella tavalla. Joskus voidaan sanoa, että kun vaatekaappien ovet ovat liukuovet, tuo se lisää neliöitä asuntoon – joskus jopa rutkasti. Voidaan miettiä tilannetta, jossa on käytävä ja käytävällä tavalliset kaapistot, joissa ns. tavalliset ovat. Voidaan myös ajatella tilannetta, jossa samassa tilanteessa tavallisten ovien tilalla olisivat liukuovet. Kummassa asunnossa olisi helpompi toimia? Vielä kun varustat liukuovet peiliovilla, sinun ei tarvitse ostaa erillistä peiliä näkeäksesi lopputuloksen.

Lisätietoja liukuovi-toteutuksesta saat pyytämällä meiltä tarjouksen tai vierailemalla lähimmällä Inaria-Studiolla.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!