fbpx

Liukuovet säästävät tilaa

Liukuovet sopivat moneen käyttöön, näyttävät hyviltä ja parantavat kätevästi kodin yleisilmettä – esimerkiksi Vaatekaappien varustaminen liukuovilla on käytännöllistä. Liukuovet mahtuvat ahtaampaankin paikkaan eivätkä ole koskaan tiellä, olivatpa auki tai suljettuna - siksi liukuovet ovatkin kaikissa mittatilauskaapeissamme suositusvaihtoehtona. Mittatilausvalmistus mahdollistaa liukuovien asentamisen haluttaessa myös vanhaan kaappiin.

Mittatilausliukuovien hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti ja siihen voi vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalinnoilla.

Liukuovi oviaukkoon

Ei ole ihme, että liukuovet yleistyvät tilanjakajana nopeasti. Tilanjakoliukuovi voidaan asentaa seinän sisään liukuvaksi ja se säästää tilaa ja lisää käytännöllisyyttä perinteiseen oveen verrattuna. Päivällä tilanjakoliukuovet voidaan avata ja lisätä huoneiden avaruutta - illalla ovet sulkemalla voidaan erottaa esimerkiksi olohuone ja makuuhuone toisistaan. Näin pienemmästäkin tilasta saadaan toimivampi ja tilavampi.

Tutustu vaihtoehtoihin Inaria 2021 -esitteessä:

Voit tutustua materiaaleihin täällä »

Suunnittelutyökalullamme voit halutessasi suunnitella itsellesi pelkät liukuovet – voit myös kokeilla miltä suunnittelemasi ovet näyttävät osana sisustuskokonaisuutta. Samalla voit pyytää tarjouksen suunnittelemistasi liukuovista. Inaria-liukuovet valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalan tehtaallamme. Millilleen.

Liukuovet tehdään mittojen mukaan – millilleen

Me lähdemme siitä, että kotisi tai tilasi ei ole tarkoitus sopia kalusteiden ja ovien mittaan, vaan ovien ja kalusteiden tulee sopia sinun kotiisi ja tilaasi. Tämä pätee myös liukuovissa. Meillä liukuovet tehdään aina mittojen mukaan tarvitsemaasi tilaan – millilleen. Meiltä saat niin liukuovet kuin liukuovilla varustetut kaapit. Erityisesti mittojen mukaan tehdyt liukuovet sopivat kapeisiin käytävä-tyyppisiin tiloihin. Silloin ne säästävät tilaa. Lisäksi niihin saa laitettua peilit, joten erillistä peiliä ei tarvitse ostaa, vaan peililiukovella ajat saman asian.

Mistä liukuovien hinta muodostuu?

Mittatilauksena tehdyille liukuoville ei luonnollisesti ole standardihinnastoa, koska ne ovat valmistettu asiakkaan toiveiden ja hänen kotinsa ja tilansa mittojen mukaisesti. Liukuovien hintaan vaikuttaa enemmän ja vähemmän tietyt asiat ja muiden muassa seuraavat asiat:

  • Oviaukon koko ja profiili
  • Ovien kappalemäärä
  • Ovien korkeus ja leveys
  • Ovien materiaali ja täytemateriaali
  • Lisävarusteet

Liukuovet sopivat vaatekaappiin erittäin hyvin

Meidän kantamme on, että liukuovet sopivat vaatekaappiin todella hyvin. Mielipide on tietysti puolueellinen, mutta asian pystyy perustelemaan monella tavalla. Joskus voidaan sanoa, että kun vaatekaappien ovet ovat liukuovet, tuo se lisää neliöitä asuntoon – joskus jopa rutkasti. Voidaan miettiä tilannetta, jossa on käytävä ja käytävällä tavalliset kaapistot, joissa ns. tavalliset ovat. Voidaan myös ajatella tilannetta, jossa samassa tilanteessa tavallisten ovien tilalla olisivat liukuovet. Kummassa asunnossa olisi helpompi toimia? Vielä kun varustat liukuovet peiliovilla, sinun ei tarvitse ostaa erillistä peiliä näkeäksesi lopputuloksen.

Lisätietoja liukuovi-toteutuksesta saat pyytämällä meiltä tarjouksen tai vierailemalla lähimmällä Inaria-Studiolla.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!