Liukuovet säästävät tilaa

Liukuovilla parannat kätevästi kodin yleisilmettä - ne näyttävät hyviltä, olivat ne auki tai kiinni. Liukuovet sopivat myös ahtaampaankin paikkaan, eivätkä ole koskaan kenenkään tiellä. Siksi kaikissa mittatilauskaapeissamme onkin liukuovet vakiovaihtoehtona.

Monikäyttöisillä liukuovilla voit niin suojata kohteita katseita tai korostaa niitä. Lasiovilla korostat kirjahyllyn kokoelmat ja koriste-esineet ja voit luoda vaatekaapin, josta vaatteet voi valita ovia avaamatta. Läpinäkymättömät ovet sopivat loistavasti käyttövaatteiden tai esineiden piilottamiseen - niiden hyödyt nousevat esille vaikkapa silloin, kun tarvitsee tehdä hätäsiivous vieraiden varalle.

Liukuoviin voit valita myös peilipinnan, joka on kätevä niin eteisessä kuin ainakin yhtenä makuuhuoneen vaatekaapin ovena. Liukuovien kehykseksi voit valita alumiinikehyksen, puujäljitelmän tai voit tilata ne kehyksettöminä.

Tutustu vaihoehtoihin Inaria-materiaalit 2019 -esitteessä:

Voit tutustua materiaaliehin täällä »

Suunnittelutyökalullamme pääset suunnittelemaan itsellesi pelkät ovet tai kokeilemaan, mitä ne näyttävät osana kokonaisuutta. Samalla voit pyytää tarjouksen suunnittelemistasi ovista. Liukuovemme valmistetaan mittatilaustyönä Sastamalan tehtaallamme. Millilleen.

Hei!

Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!