fbpx

Tilanjakajat tuovat monipuolisuutta kotiisi

Olohuoneesta keittiöksi, makuuhuoneesta työhuoneeksi. Tilanjakajat auttavat sinua muuntamaan kotisi juuri tilanteeseen sopivaksi, tyylistä tinkimättä. Tilanjakajat ja tilanjako-ovet voidaan asentaa lattiakiskoilla tai ilman, aivan toiveidesi ja kotisi mittojen mukaan.


Inarian tilanjako-ovet sopivat tilanjakajaksi tai välioveksi

Inaria tilanjako-ovia voit käyttää jakamaan tilaa huoneessa tai käyttää liukuovea väliovena kahden eri tilan erottamiseksi. Tilanjako-ovet voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin; ne tehdään mittatilauksena, joten kompromisseja ei tarvitse tehdä. Tilanjako-ovissa on valittavissa alumiinikehys ja kiskot neljässä eri värissä sekä oven täytteet kaikissa Inarian lasi- ja levyväreissä, joten liukuovet ovat helppo sovittaa kotisi tai tilasi muuhun sisustukseen. Ovet ovat kaksipuoleisia ja eri puolille on mahdollista valita eriväriset lasit. Tilanjakajat voi toteuttaa myös kirkkaalla karkaistulla lasilla, ristikoilla tai ilman.

Trendikkäät lasiseinät millilleen mittojen mukaan

Lasiseinä-malliset tilanjakajat ovat yksi tämän hetken suurimmista trendeistä ja liukuovi-tilanjakajat puolestaan ovat käytännöllisiä helppokäyttöisiä. Onneksi meiltä saat molempien parhaat puolet samassa paketissa. Risticco-mallin lasiseinät ovat täydellinen ratkaisu kun halutaan mahdollisuus rajata suuremmasta tilasta esimerkiksi erillinen, rauhallinen tila nukkumiselle – tyylistä tinkimättä. Lasiseinä-tilanjakajien ruudukon voit valita mieleisessäsi värissä ja lasiksi voit valita joko täysin kirkkaan tai esimerkiksi huurretun.

Laajasta mallistosta löytyy ratkaisu myös korkeiden huoneiden jakamiseen

Tilanjako-ovemme voidaan asentaa välioveksi myös yläkantavana, jolloin lattiakiskoa ei tarvita lainkaan. Huonetilaa jakavat ovet toteutetaan lattiakiskolla. Lattiakiskolla/-kiskoilla voidaan toteteuttaa myös useiden ovien ratkaisuja, mikäli tarve vaatii. Yläkantavissa (ilman lattiakiskoa) liukuovissa on aina hidastin vakiona. Yläkantavat tilanjako-ovet voidaan toteuttaa Nova, Novum ja Novus kehyksillä.

Inaria tilanjako-ovet tehdään aina mittatilauksena asiakkaan tarpeen mukaan ja tilanjako-ovien hinta määräytyy näin ollen aina tapauskohtaisesti riippuen tilasta.

Tutustu sisustusideoihin alla tai suunnittele itse unelmiesi tilanjakaja. Halutessasi saat ammattilaisen apua ja palvelua lähimmästä Inaria Studiostasi.

Innovatiivista tilanjakajien käyttöä

1) Joustavia tiloja useammalla elementillä

Onko sinulla tapana muuttaa mieltäsi sisustuksen suhteen? Kun asennat huoneeseen useamman tilanjakajan, saat luotua kodillesi uuden ilmeen kädenkäänteessä: vedä vain tilanjakajat uuteen kohtaan, lukitse ja sisusta.

2) Luo tilanjako-ovilla hukkaneliötön työtila

Jos tilanjakajien kiskot laittaa menemään ristiin, saat luotua kotiin työpisteen, jolla koti ja työ pysyvät toisistaan erossa. Kun aamu alkaa, avaa tilanjakajat ja työpisteesi tulee näkyviin; kun perhe saapuu takaisin kotiin, laitat vain tilanjakajat työpisteesi eteen. Näin et tarvitse erillistä työhuonetta ja hukkaneliöitä tulee nolla: kunnon työpiste kuitenkin tekee työstä mahdollista, etkä joudu norkoilemaan keittiönpöydän äärellä kotiasioiden keskellä.

3) Hiljaisempi kulma harrastuksille

Oletko mahdollisesti pöytälaatikkokirjailija? Kenties harrastat pienoismalleja, ompelet tai koodaat vapaa-ajalla seuraavaa hittiapplikaatiota? Jos kotoa ei löydy omaa nurkkaa harrastamiselle, luot sen kätevästi tilanjakajilla. Muutamalla tilanjakajalla saat luotua hieman etäisyyttä perhe-elämään tai vieressä pauhaavaan televisioon.  Kun olet taas muun perheen käytettävissä, tulet vain ulos sopestasi. Näin saat myös neulasi, liimasi ja tietotekniikkasi eristettyä mukavasti perheen pienimmiltä.

4) Tervetuloa, vieraat!

Läheisten kanssa vietettyä iltaa ei tarvitse lopettaa liian aikasin, kun voit majoittaa vieraasi mukavasti kotonasi. Liukuovilla luot rauhallisen tilan vieraiden majoittamiseen silloin, kun sille on tarvetta. Normaalioloissa vieraiden majoitukseen varattu tila saadaan helposti myös muuhun käyttöön avaamalla liukuovet.

Yksilöllisesti tehdyt tilanjako-ovet

Me lähdemme aina siitä, että tilanjako-ovet tehdään yksilöllisesti juuri sinun makusi ja käyttötarkoituksesi mukaan. Siksi meillä on todella laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja värejä tilanjako-oville. Saat tilanjako-ovesi myös eri levyisinä eikä sinun tarvitse valita jotakin standardikokoa, joten jos esimerkiksi tarvitset 120cm leveän tilanjako-oven se onnistuu. Tilanjako-ovemme toimivat myös ilman alakiskoja eli lattiakiskoja, jolloin ylimääräinen kynnys ei ole ongelma esimerkiksi robotti-imurille.

Ovi voi olla lasinen, jolloin se ei vie pois tilan avaruutta tai jos haluat kasvattaa tilanjako-ovella yksityisyyttä sekin onnistuu tekemällä ovesta läpinäkymättömän haluamallasi tavalla. Tilanjako-ovemme sopivat myös kosteisiin tiloihin eli esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai allasosastolle.

Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Inaria-studioosi, niin suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat tilanjakajat!

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!