Inaria-kaapisto­tarvikkeet

Vaikka uskollinen Inaria-kaapistosi olisi muuten täydellinen, voivat kaapiston tarpeet vuosien aikana muuttua. Vanhaa kaapistoa ei kuitenkaan suotta kannata uusia kokonaan, vaan kaapiston varusteita, kuten vaatekaapin sisusteita, päivittämällä vanha kaapisto palvelee sinua vielä seuraavankin vuosikymmenen!

Verkkokaupastamme tilaat helposti ja nopeasti Inaria-kaapistojen varaosat sekä erilaiset vaatekaapin sisusteet ja kaapistojen varusteet. Valikoimastamme löydät esimerkiksi saranoita, hyllyn kannattamia ja kiskoja sekä sisävaloja, joilla parannat kaapistosi toiminnallisuksia.

Vaatekaapin sisusteiden laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi vaaterekit ja -telineet niin henkarivaatteille, housuille kuin solmioillekin. Lisähyllyt ja -korit kasvattavat merkittävästi kaapiston säilytystilaa. Verkkokaupastamme löydät myös kenkätelineet, jotka voidaan valintasi mukaan jättää näkyville tai kätkeä kaapiston sisään.

Eteiskaapiston suosituimpia lisävarusteita ovat puolestaan erilaiset siivoustarviketelineet ja ulosvedettävät silityslaudat, sekä lukittavat pienet sisäkaapit, joissa säilytät turvallisesti esimerkiksi siivousaineita tai lääkkeitä.

Mikäli kaipaat apua sopivien varusteiden valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä!

INARIA Perustarvikkeet

INARIA Wall Norscan