fbpx

Tilaa uutiskirje ja osallistu 500 € Inaria-lahjakortin arvontaan!

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 500 € Inaria-lahjakortin.

Arvonnan säännöt:
Arvonnan järjestäjä: Finnmirror Oy, Peilitie 15, 38200 Sastamala, Y-tunnus: 0648096-5 Puh: 03 511 61, finnmirror@finnmirror.fi.
Järjestäjän edustajat: Inaria Studiot.
Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan tilaamalla Inaria Studion sähköinen uutiskirje omaan, toimivaan sähköpostiosoitteeseen. Arvontaan lasketaan mukaan Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien Järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.
Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Palkinto arvotaan 1.8.2017 kaikkien uutiskirjeen kampanja-aikana tilanneiden arvontaan kelpoisten joukosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen.
Järjestäjä sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi internet-sivustollaan ja Facebook-sivullaan. Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Ellei voittaja halua ottaa voittoa vastaan, on Järjestäjällä oikeus suorittaa uusi arvonta.
Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona on 500 € lahjakortti Inaria-tuotteisiin.
Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinnot ovat henkilökohtaisia, mutta ne voidaan voittaneen osallistujan ja Järjestäjän, tai osallistujan ja Järjestäjän edustajan suostumuksella siirtää toiselle henkilölle. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkintosumma on käytettävä Inaria-tuotteisiin arvontaa seuraavien kuuden kuukauden aikana.
Järjestäjän vastuu: Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.
Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan Järjestäjä.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!