fbpx

Aktuellt

26.10.2017

Nyhet: Inaria SlideLine-skjutdörrar

Inaria presenterar återigen den senaste teknologin inom skjutdörrsgarderober. Nu kan du fullända dina Inaria-möbler, som har tillverkats exakt efter dina önskemål, med SlideLine skjutdörrar, som löper ljudlöst och otroligt mjukt. Tyska Hettichs banbrytande teknik i kombination med Inarias mångsidiga materialalternativ lyfter återigen inredningen i finländska hem och kontor till en ny nivå.

Liksom övriga Inaria-möbler kan du designa även SlideLine-skjutdörrsgarderoberna efter din smak både vad gäller färg och material. De mjukt löpande SlideLine-skjutdörrarna saktar in automatiskt när de stängs. Om du vill får du garderobens nedre skenor osynligt integrerade i stommen. Förutom till tamburens och sovrummets förvaringslösningar ett perfekt alternativ även till köket, den låga tv-bänken eller arbetsrummet! Skåp som öppnas och stängs ljudlöst passar särskilt bra även på arbetsplatsen – i synnerhet i öppna kontorslandskap.

Planera ditt utrymme fritt – vi på Inaria tillverkar skjutdörrsgarderober på millimetern efter dina önskemål.

    Begärt offert

    Kontakt

    Information