fbpx

Aktuellt

01.11.2016

Nu får du måttbeställd förvaring på mindre än två veckor i Finland

Som ett led i vårt utvecklingsarbete har vi strömlinjeformat vår verksamhetsmodell. Nu kan vi leverera din måttbeställda garderob på mindre än två veckor inom Finland. Leveranser till övriga länder tar bara något längre tid.

Vi har inte några färdiga produkter i lager, utan din måttbeställda garderob görs alltid efter dina önskemål. Resan för din måttillverkade skjutdörrsgarderob tar sin början på designerns bord, där din garderob utformas efter dina önskemål och måttanpassas efter ditt hem. Den färdiga designen går vidare till produktion, där våra kompetenta medarbetare väljer rätt material till din garderob och sågar till måttanpassade delar. I varje produktionssteg ingår kvalitetskontroll.

När delarna till din garderob är klara packas de noggrant och levereras hem till dig. Om du beställer en skjutdörrsgarderob inklusive montering monterar våra proffsmontörer garderoben på plats.

Man skulle kunna tro att hela processen inklusive alla faser tar lång tid. Med hjälp av kompetenta medarbetare, en smidig process och modern teknik kan vi dock leverera din måttbeställda garderob på mindre än två veckor. Även om vi är snabba ska du inte vänta med din beställning. Förnya ditt hem direkt, så får du njuta av din skjutdörrsgarderob längre!

    Begärt offert

    Kontakt

    Information