fbpx

Liukuovet säästävät tilaa myös kylpyhuoneessa

Kun haluat ovet, jotka eivät ole aina tiellä, valitse liukuovet kylpyhuoneen kalusteisiin. Inarian kotimaiset liukuovet valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa aina sinun toiveidesi mukaan mittatilauksena. Liukuovet sopivat ahtaampaankin kylpyhuoneeseen. Meiltä saat korkeat, matalat, leveät ja kapeat liukuovet - ne tehdään aina kylpyhuonekalusteidesi mittojen mukaan. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja moneen makuun: halusit sitten lasiset liukuovet tai mielummin levystä; liukuovet ilman kehystä tai kehyksellä. Laadukkaat liukovet saat meiltä – millilleen.

Allaskaappi liukuovilla tekee kylpyhuoneesta toimivamman

Liukuovilla varustettu allaskaappi helpottaa arkeasi ja juhlaan valmistautumista, koska kaapin ovet eivät avaudu tiellesi ja tekee vessastasi tai kylpyhuoneestasi tilavamman tuntuisen. Teemme allaskaapit ja niihin liukuovet aina mittatilauksena, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromissia kylpyhuonekalusteidesi kanssa. Näin ollen myös vaihtaa kalusteet koska vain, tekemättä kuitenkaan suurta kylpyhuoneremonttia.

Suunnittelutyökalullamme pääset kokeilemaan, mitä ne näyttäisivät osana kokonaisuutta. Me voimme auttaa sopivien ovien valinnassa, mutta kokonaisuus tehdään aina toiveidesi ja mittojen mukaan. Millilleen.

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!