fbpx

Mitä tarkoittaa Inaria Studion Suunnittelu- ja mittauskäynti?

Inaria Studion Suunnittelu- ja mittauskäynti on ammattilaisen paikan päällä - usein omassa kodissasi - tekemä ilmainen käynti joka ei velvoita tai sido Sinua ostopäätökseen.

InariaStudion ammattilainen tuntee tuotteensa ja sen mahdollisuudet. Hänellä on vuosien tuoma kokemus erilaisista ratkaisuista ja ammattitaitoa jota vastaavaa ei tällä alalla markkinoilta löydy.

Käynnillä kartoitetaan kyseessä olevien tilojen lisäksi tarkkaan asiakkaan tarpeet ja toiveet, sekä mitataan ja merkitään ylös olennaiset tiedot kalusteiden suunnittelua ja ideointia varten.
Näin Inarian ammattilainen voi paremmin tuoda esille myös oman mielipiteensä ja näkemyksensä. Samassa yhteydessä on helppo käydä läpi ja sopia mahdollisista lisäpalveluista ja muista remonttitarpeista.

Miksi liukuovien ja -kaapiston hankinta kannattaa aloittaa InariaStudion ammattilaisen tekemällä Suunnittelu- ja mittauskäynnillä?

Ammattilaisen avulla ja näkemyksellä päästään todennäköisemmin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Kun sekä asiakas että myyjä tietävät tarkkaan mistä puhutaan, väärinymmärrysten vaara vähenee, asiointi on selkeää ja viime kädessä säästyy sekä rahaa, aikaa että vaivaa kun tiedetään mitä ollaan hankkimassa sekä koska ja kuka tekee mitäkin.

Inaria Studion ammattilainen ottaa vastuun sovitun suunnitelman toteuttamisesta ja projektin etenemisestä, sekä luonnollisesti mittavastuun suunniteltujen kalusteiden sopivuudesta.

Konkreettinen, asiakaskohtainen suunnittelu auttaa myös budjetoinnissa ja budjetissa pysymisessä. Näin saadaan investoinnille paras hyöty.

INARIA STUDION AMMATTILAISEN KÄYNTI KOHTEESSA ON PARASTA SUUNNITTELUA!

 

    Hei!

    Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun yhteydessä pian!